Σεμινάρια για ανέργους στην Καστοριά

Δέκα έξι σεμινάρια για 380 ανέργους θα υλοποιηθούν από 20 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι και τον Ιούλιο του 2014 στον νομό Καστοριάς στα θεματικά πεδία: Οικονομία – Διοίκηση, Τουρισμός και παροχή υπηρεσιών, Τεχνικά επαγγέλματα – μεταφορές και Περιβάλλον, δήλωσε σήμερα ο Διοικητής ΟΑΕΔ  Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της υλοποίησης του Έργου: «Κατάρτιση Ανέργων νομού Καστοριάς σε πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) με υποχρεωτική πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις». Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Σεπτέμβριος, 2013, 1:24 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Σεμινάρια για ανέργους στην Καστοριά”

  1. […] Δέκα έξι σεμινάρια για 380 ανέργους θα υλοποιηθούν από 20 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι και τον Ιούλιο του 2014 στον νομό Καστοριάς στα θεματικά πεδία: Οικονομία – Διοίκηση, Τουρισμός και παροχή υπηρεσιών, Τεχνικά επαγγέλματα – μεταφορές και Περιβάλλον, δήλωσε σήμερα ο Διοικητής ΟΑΕΔ  Θεόδωρος Αμπατζόγλου. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της υλοποίησης του Έργου: «Κατάρτιση Ανέργων νομού Καστοριάς […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr