Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς “ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ”

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς “ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ” πραγματοποίησε με επιτυχία προβολές θερινού κινηματογράφου, στο πλαίσιο των θερινών εκδηλώσεων “Καλοκαίρι 2013” το διάστημα 1 Ιουλίου–22 Σεπτεμβρίου 2013 σε όλες τις περιοχές του Δήμου Καστοριάς σε συνεργασία με τα τοπικά συμβούλια των δημοτικών διαμερισμάτων και τους πολιτιστικούς συλλόγους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Καστοριάς.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν προβολές στο Μαυροχώρι, την Κορυσό, την Πολυκάρπη, τη Μεσοποταμία, την Κολοκυνθού, την Πεντάβρυσο, το Καλοχώρι, την Οινόη, το Τοιχιό, τo Νέο Οικισμό Κορεστείων, το Δισπηλιό, την Κλεισούρα, τη Λιθιά, τη Λεύκη και το Μαυροχώρι ενώ στην πόλη της Καστοριάς προβλήθηκαν ταινίες στις πλατείες του Ντολτσό, της Ομόνοιας, του Απόζαρι, στην Καλλιθέα και τις Εργατικές κατοικίες.

Οι δημότες αγκάλιασαν την πρωτοβουλία αυτή της Κοινωφελούς Επιχείρησης «ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ» του Δήμου Καστοριάς που ολοκλήρωσε τις προβολές την Κυριακή 22/09/2013 .

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Σεπτέμβριος, 2013, 2:00 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς “ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ””

 1. […] Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς “ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ” πραγματοποίησε με επιτυχία προβολές θερινού κινηματογράφου, στο πλαίσιο των θερινών εκδηλώσεων “Καλοκαίρι 2013” το διάστημα 1 Ιουλίου–22 Σεπτεμβρίου 2013 σε όλες τις περιοχές του Δήμου Καστοριάς σε συνεργασία με τα τοπικά συμβούλια των δημοτικών διαμερισμάτων και τους πολιτιστικούς συλλόγους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Καστοριάς. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν προβολές […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr