Δ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.Λαθρανασκαφή υπεξαίρεση κακοδιαχείριση. Πότε θα λάμψει η αλήθεια…..

Πολλά τα ερωτήματα των πολιτών και των φορολογούμενων πολιτών. Τι γίνεται με την φοβερή υπεξαίρεση από υπάλληλο 1,5 εκατ. Ευρώ από τον π. Δήμο Μακεδνών, τι γίνεται με την υπόθεση της τρομερής λαθρανασκαφής στον Λιμναίο Οικισμό, τι γίνεται με την κακοδιαχείριση της κληρονομιάς ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ.

Μια σειρά κρίσιμων θεμάτων όπου αναμένουμε από την τοπική δικαιοσύνη, απλά δικαιοσύνη ώστε όλοι να μάθουμε τι έχει γίνει.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Σεπτέμβριος, 2013, 9:45 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

2 Σχόλια για “Δ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.Λαθρανασκαφή υπεξαίρεση κακοδιαχείριση. Πότε θα λάμψει η αλήθεια…..”

  1. Γιώργος

    Γιατί ο Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Νικόλαος Μηταράς προωθεί επίσημα μέσω του Δήμου τα επιχειρηματικά σχέδια της ιδιωτικής εταιρείας MAKEDONIKI ETM EE?
    Ποιος του δίνει το δικαίωμα να προωθεί τα κέρδη της εταιρείας και να την προβάλλει από το Γραφείο του Δημάρχου?
    ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ???

  2. […] Πολλά τα ερωτήματα των πολιτών και των φορολογούμενων πολιτών. Τι γίνεται με την φοβερή υπεξαίρεση από υπάλληλο 1,5 εκατ. Ευρώ από τον π. Δήμο Μακεδνών, τι γίνεται με την υπόθεση της τρομερής λαθρανασκαφής στον Λιμναίο Οικισμό, τι γίνεται με την κακοδιαχείριση της κληρονομιάς ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ. Μια σειρά κρίσιμων θεμάτων όπου αναμένουμε από την τοπική δικαιοσύνη, απλά […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr