Συνέντευξη Νίκου Βασιλειάδη. Διαπλοκή και διαφθορά στην τοπική αυτοδιοίκηση

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε αποκλειστικά στη ΣΕΝΤΡΑ ο υποψήφιος δήμαρχος Καστοριάς, Νίκος Βασιλειάδης, σχετικά με τη διαπλοκή και τη διαφθορά στην τοπική αυτοδιοίκηση.

ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ - Υποψήφιος Δήμαρχος Καστοριάς

ΕΡΩΤΗΣΗ.: Τρία χρόνια τώρα, με αφορμή την γενικευμένη ελληνική κρίση, με πρωτοβουλία σε πολλές περιπτώσεις του ίδιου του συστήματος εξουσίας, άνοιξε η ατζέντα της διαπλοκής και της διαφθοράς, που διαποτίζουν όλο το φάσμα του πολιτικού συστήματος, του κεντρικού αλλά και αυτού της τοπικής αυτοδιοίκησης. Όλοι μας ακούμε και βλέπουμε περιπτώσεις πού ολοένα και πληθαίνουν για δημάρχους και δημοτικές αρχές της επικράτειας που κατηγορούνται αποδεδειγμένα για διαφθορά και διαπλοκή. Ποιά είναι ή γνώμη σας γι’ αυτή την ζοφερή κατάσταση που επικρατεί στην τοπική αυτοδιοίκηση;

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δυστυχώς το σοβαρότατο θέμα της διαπλοκής και της διαφθοράς μαστίζει την ελληνική κοινωνία εδώ και πολλά χρόνια. Είναι θετικό ωστόσο το γεγονός ότι επιτέλους «άνοιξε» το θέμα σε επίπεδο θεσμών και δημοσιοποιούνται συγκεκριμένες υποθέσεις, ώστε ο πολίτης να λαμβάνει γνώση για το ποιόν των πολιτικών, που τόσα χρόνια μας κυβερνούν σε εθνικό και σε τοπικό επίπεδο. Επιτέλους, σιγά σιγά σταματάμε να κλείνουμε τα μάτια μας στο «κοινό μυστικό». Δυστυχώς, σχεδόν όλοι μας έχουμε ακούσει ή έχουμε δει με τα ίδια μας τα μάτια περιπτώσεις διαπλοκής και διαφθοράς, και δυστυχώς, σχεδόν όλοι μας νιώσαμε ότι τα αρμόδια όργανα δεν δρουν προς την κατεύθυνση της αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος, αντίθετα, είτε αυτά τα αρμόδια όργανα εμπλέκονται στη διαπλοκή και διαφθορά είτε, στην καλύτερη περίπτωση, αδιαφορούν. Το θέμα της διαπλοκής και της διαφθοράς είναι από τα μείζονα προβλήματα, γιατί πρωτίστως προσβάλλει και θέτει σε κίνδυνο την ίδια τη δημοκρατία, και ως εκ τούτου, την ελευθερία των πολιτών με άμεση συνέπεια, την υπανάπτυξη της οικονομίας και της κοινωνίας, ώστε στο τέλος, γεννά μιζέρια και δυστυχία στην καθημερινότητά μας. Με αφορμή λοιπόν την πολύ ουσιαστική ερώτηση σας θέλω να κάνω ξεκάθαρο και να τονίσω ότι θα πολεμήσω με κάθε τρόπο τα φαινόμενα αυτά. Άλλωστε, ασχολούμαι με την πολιτική τριανταπέντε χρόνια ως ενεργός πολίτης της Καστοριάς, και ήμουν πάντα ενάντια σε τέτοια φαινόμενα, τα οποία και πολέμησα. Αυτό ειδικά το απευθύνω προς τους κατ’ επάγγελμα λασπολόγους, που παίρνοντας ως αντάλλαγμα «αστραφτερά καθρεφτάκια» από τα διάφορα κέντρα εξουσίας, τους παρέχουν τις ανάλογες υπηρεσίες τους.

Με την ταυτότητα της πολιτικής εντιμότητας, και χωρίς κομματικό πιστοποιητικό, διεκδικούμε εγώ και ο συνδυασμός μου, δυναμικά και με πίστη στο καστοριανό όραμα για ανάπτυξη, τον Δήμο Καστοριάς. Η μηδενική ανοχή εμού προσωπικά και ολόκληρου του συνδυασμού μου απέναντι στη διαπλοκή και διαφθορά της τοπικής εξουσίας, και ιδίως του Δήμου Καστοριάς, είναι ήδη πολιτική μας θέση και θα είναι ο απόλυτος τρόπος άσκησης πολιτικής στον τόπο μας. Όχι απλά δεν είμαστε διατεθειμένοι, ως δημοτική αρχή, να αναπαράγουμε παλαιοκομματικές συμπεριφορές και παλαιοπολιτικές αντιλήψεις, που παράγουν και συντηρούν τη διαφθορά και τη διαπλοκή, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις προσωπικές τους ανάγκες και φιλοδοξίες, χρησιμοποιώντας την ψήφο του πολίτη και τον ίδιο τον πολίτη ως θύματα στον βωμό εξυπηρέτησης της προσωπικής τους ιδιοτέλειας, αλλά θα πολεμήσουμε προς κάθε κατεύθυνση και με κάθε τρόπο αυτά τα φαινόμενα, που συνιστούν πολιτική απάτη. Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΕΧΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ. ΕΜΕΙΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΡΙΣΗ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΜΑΣ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ. ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΡΟΥΝ. ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΘΑΡΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Μιλάτε με τρόπο σκληρό αλλά και απόλυτα δικαιολογημένο και κατανοητό. Δεν σας βλέπω όμως να μιλάτε νευριασμένα ή με οργή για αυτά τα θλιβερά φαινόμενα. Μου δίνετε την εντύπωση του ήρεμου και αποφασιστικού πολιτικού.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Ο εκνευρισμός και η οργή είναι πολύ κακός σύμβουλος γενικά για τη ζωή μας, πολύ περισσότερο λοιπόν στην πολιτική. Αυτό με έχει διδάξει η εμπειρία της ζωής μου. Ως νομικός, ελεύθερος επαγγελματίας, αποκλειστικά στα πλαίσια της ελεύθερης αγοράς του ιδιωτικού τομέα. Με πολύωρη καθημερινή εργασία και μόχθο επαγγελματικό μέσα στο ανταγωνιστικό και σκληρό πεδίο της ελεύθερης αγοράς, έκανα ό,τι έκανα και κέρδισα ό,τι κέρδισα. Η εμπειρία μου με έχει διδάξει ότι για την επίτευξη του στόχου απαιτείται αφοσίωση, πολύ δουλειά, γνώσεις, εμπειρία, υπομονή και επιμονή, ενώ οι αρχές μου με καθοδήγησαν, ώστε να μείνω μακριά από τα φαινόμενα για τα οποία μιλάμε. Με απόλυτη αυτογνωσία λοιπόν δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση ότι όχι μόνο από θέση αρχής πολεμώ και μένω μακριά από τη διαπλοκή και τη διαφθορά, αλλά και γιατί εγώ διαφορετικά πορεύτηκα και πορεύομαι στη ζωή μου, αφήνοντας σε άλλους να αγωνιούν πώς θα δικαιολογήσουν πλουτισμό ακατανόητο σε σχέση με την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, και αφήνω στους ίδιους να δικαιολογήσουν τον εαυτό τους για τους εκβιασμούς που κατά καιρούς απηύθυναν σε διάφορους πολίτες, επειδή απλώς και μόνο κατείχαν μια θέση που τους παρείχε λίγη δημόσια εξουσία. Γι’ αυτό με βλέπετε ήρεμο και αποφασισμένο. Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΓΩΝΑΣ, Ο ΜΟΧΘΟΣ, Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΗΡΕΜΟ.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ:  Υπάρχουν ή υπήρξαν στην Καστοριά, στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, πολιτικοί απατεώνες που διέπραξαν πολιτική απάτι;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :Την απάντηση στο ερώτημά σας είμαι απόλυτα σίγουρος ότι τη γνωρίζουν όλοι οι κάτοικοι της Καστοριάς. Οι πολίτες της Καστοριάς τους ξέρουν, και αν δεν τους ήξεραν, τους έμαθαν. Τους γνωρίζουν πολύ καλά. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΡΥΦΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΛΙΟ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Αληθεύουν οι φήμες που ακούγονται πως πολιτικοί σας αντίπαλοι με έμμεσο ή άμεσο τρόπο εκβιάζουν και προσπαθούν να τρομοκρατήσουν μέλη του συνδυασμού σας;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:  Ναι, είναι θλιβερό το γεγονός, αλλά και απογοητευτικό για το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης, ιδίως στην εποχή μας, που ο τόπος το μόνο που δεν έχει ανάγκη είναι τέτοιου είδους συμπεριφορές. Από την άλλη πλευρά όμως είναι απόδειξη πως όλοι αυτοί δεν μπορούν να αρθρώσουν σοβαρό πολιτικό λόγο, δεν είναι σε θέση να προβληματιστούν επί των θεμάτων του τόπου και να προτείνουν λύσεις και προοπτική, γι’ αυτό και καταφεύγουν σε τέτοιου είδους πρακτικές. Θεωρώ αυτές τις τακτικές, προσβλητικές πρωτίστως για τον πολίτη, που αγωνιά για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων του. Γι’ αυτό εμείς, και εγώ προσωπικά, επιλέγουμε να τους αντιμετωπίσουμε με πολιτικό λόγο και ορθή δημοκρατική αντιπαράθεση.

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΛΗΟΜΟΔΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΚΟΛΠΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΠΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟ ΠΟΛΙΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΡΙΖΙΚΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ. ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΑΣ, ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΜΑΣ ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΡΙΖΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ : Υπάρχουν και πρόσωπα από κομματικούς χώρους που το έχουν κάνει σχεδόν δουλειά τους, καθημερινή τους δουλειά, να σας κατηγορούν δημόσια και εσάς προσωπικά και τον συνδυασμό σας. Αυτό πού συμβαίνει δεν σας ενοχλεί;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Δεν θα έλεγα ότι με ενοχλεί. Κυρίως, με θλίβει το γεγονός ότι αυτές οι πρακτικές στερούν τον τόπο από τη δημοκρατική, δημιουργική και ουσιαστική πολιτική αντιπαράθεση. Θεωρούμε ντροπή και προσβολή προς τους πολίτες να μπούμε στη διαδικασία να απαντήσουμε σε αυτά τα πρόσωπα. Δεν επιθυμούμε να σπαταλάμε το χρόνο μας με μικροπολιτικές σκοπιμότητες ή με επαγγελματίες λασπολόγους, που όπως είναι γνωστό σε όλους, έναντι αμοιβών από διάφορα κέντρα εξουσίας επιδιώκουν να δημιουργούν εντυπώσεις και να αποπροσανατολίζουν από τα θέματα που πραγματικά απασχολούν τον πολίτη. Εμείς στεκόμαστε μακριά από όλα αυτά, δεν έχουμε ούτε την ανάγκη ούτε τη διάθεση να επιδιδόμαστε σε λασπολογίες και συκοφαντίες, γιατί όπως σας είπα εμάς μας απασχολούν τα άλλα, τα σοβαρά θέματα του τόπου, και μόνο αυτά.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ : Μπορείτε να γίνεται περισσότερο συγκεκριμένος γι αυτά τα άλλα πού σας απασχολούν;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο Δήμος Καστοριάς, εκτός από προεκλογικά προγράμματα και προεκλογικές προγραμματικές δηλώσεις χρειάζεται συνολική τοπική στρατηγική, που θα θέσει και θα απαντήσει σε καίρια ζητήματα, πού μέχρι σήμερα ως κοινωνία και τοπικό πολιτικό σύστημα, ως τοπική αυτοδιοίκηση δηλαδή, αποφεύγουμε να απαντήσουμε. Για την απάντηση αυτή απαιτείται ισχυρή δόση αυτοκριτικής και επίγνωσης. Για εμένα προσωπικά η διεκδίκηση του Δήμου Καστοριάς βασίζεται επάνω στους εξής πολιτικούς και στρατηγικούς προβληματισμούς. Μέσα στο ρευστό και ασταθές οικονομικό περιβάλλον, ελληνικό και διεθνές, στην τρέχουσα αστάθεια και ρευστότητα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς, απαιτείται να προσδιοριστεί, για την Καστοριά και όλους εμάς τους πολίτες της, ποιοί είμαστε, πού βρισκόμαστε και πώς θα πορευτούμε μέσα στις σημερινές συνθήκες της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και οικονομίας. Να προσδιοριστεί πού ακριβώς βρίσκεται σήμερα η Καστοριά και η περιφέρειά της σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας και τι θέση επιθυμεί να καταλάβει ως πόλη και καστοριανή περιφέρεια τόσο στον ελληνικό όσο και στον διεθνή παραγωγικό καταμερισμό, στον σημερινό παγκοσμιοποιημένο κόσμο. Να προσδιοριστεί ποιούς πόρους, ανθρώπινους, οικονομικούς, φυσικούς, πολιτιστικούς κλπ διαθέτουμε ή που μπορούμε να δημιουργήσουμε και με ποιον τρόπο. Να προσδιοριστεί πώς θα αυξήσουμε και πώς θα βελτιώσουμε ως πόλη και ως καστοριανή περιφέρεια τους πόρους μας και την ανταγωνιστικότητα μας.

Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΝΙΑΙΟ, ΔΙΑΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ, ΑΛΛΗΛΟΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Σεπτέμβριος, 2013, 10:53 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

3 Σχόλια για “Συνέντευξη Νίκου Βασιλειάδη. Διαπλοκή και διαφθορά στην τοπική αυτοδιοίκηση”

  1. crak kastoria

    Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, αλλά καλό θα ήταν να είμαστε πιο συγκεκριμένοι όταν αναφερόμαστε για ανθρώπους στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης που είναι πολιτικοί απατεώνες και διέπραξαν πολιτική απάτη, καλό θα είναι να τους ονομάζουμε κιόλας ώστε να τους μάθει και ο απλός ο κόσμος.

  2. Χρήστος

    Κοίτα ποιος μιλάει!

  3. […] Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε αποκλειστικά στη ΣΕΝΤΡΑ ο υποψήφιος δήμαρχος Καστοριάς, Νίκος Βασιλειάδης, σχετικά με τη διαπλοκή και τη διαφθορά στην τοπική αυτοδιοίκηση. ΕΡΩΤΗΣΗ.: Τρία χρόνια τώρα, με αφορμή την γενικευμένη ελληνική κρίση, με πρωτοβουλία σε πολλές περιπτώσεις του ίδιου του συστήματος εξουσίας, άνοιξε η ατζέντα της διαπλοκής και της διαφθοράς, που διαποτίζουν όλο […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr