Κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Άργους Ορεστικού την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2013

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ –

Σύμφωνα με τον Καλλικράτη (άρθρο 58) “ο Δήμαρχος προασπίζει τα τοπικά συμφέροντα”.

Με βάση την ανωτέρω διάταξη και το γεγονός ότι η εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού αποτελεί από το 1600 το μεγαλύτερο οικονομικό, ιστορικό και πολιτιστικό γεγονός για την τοπική κοινωνία του Άργους Ορεστικού αλλά και της ευρύτερης περιοχής, ο Δήμαρχος αποφασίζει σύμφωνα με το άρθρο 75, παρ. 1στ΄, εδάφιο 27 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων να διακόψει τη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Άργους Ορεστικού για την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2013, συνεχίζοντας έτσι μια παράδοση δεκαετιών.

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού θα συνεχίσει με τις αποφάσεις του να προασπίζει σθεναρά τα συμφέροντά του, τα συμφέροντα των πολιτών του και τις παραδόσεις κόντρα στις αντίξοες οικονομικές συνθήκες της εποχής.

Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού

Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Σεπτέμβριος, 2013, 4:50 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Άργους Ορεστικού την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2013”

  1. […] ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ – Σύμφωνα με τον Καλλικράτη (άρθρο 58) “ο Δήμαρχος προασπίζει τα τοπικά συμφέροντα”. Με βάση την ανωτέρω διάταξη και το γεγονός ότι η εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού αποτελεί από το 1600 το μεγαλύτερο οικονομικό, ιστορικό και πολιτιστικό γεγονός για την τοπική κοινωνία του Άργους Ορεστικού αλλά και της ευρύτερης περιοχής, ο Δήμαρχος […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr