«Ρημάξανε» το ΥΠΕΘΑ – Διώχνουν χιλιάδες – Ολο το ΦΕΚ

Τετραπλάσια τελικά θα είναι η λίστα των υπαλλήλων που απομακρύνονται από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με απόφαση της τρόϊκας και το πλέον ανησυχητικό είναι ότι οι «μετακινούμενοι» καλύπτουν οργανικές θέσεις οι οποίες και αυτές καταργούνται.

Που σημαίνει ότι κανείς δεν είναι πλέον ασφαλής από το δρεπάνι της τρόικα, ούτε καν οι ΕΠΟΠ.

Στο ΦΕΚ που παρουσιάζουμε καταργούνται 1230 “καλυπτόμενες και κενείς προσωποπαγείς οργανικές θέσεις” προβλέπει απόφαση που υπέγραψαν Αβραμόπουλος και Μητσοτάκης. Που σημαίνει ότι οι υπάλληλοι που θα μείνουν χωρίς δουλειά θα είναι πολύ περισσότεροι από το!

Την απόφαση την υπογράφουν τυπικά οι Δ.Αβραμόπουλος και Κ.Μητσοτάκης για να έχει την τυπική νομιμοποίηση αλλά εκτός Ελλάδος αποφασίστηκε το ¨θερισμός» ου υπουργείου Άμυνας.

Δείτε τη όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως:

alphafm.gr :

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Σεπτέμβριος, 2013, 7:31 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “«Ρημάξανε» το ΥΠΕΘΑ – Διώχνουν χιλιάδες – Ολο το ΦΕΚ”

  1. […] Τετραπλάσια τελικά θα είναι η λίστα των υπαλλήλων που απομακρύνονται από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με απόφαση της τρόϊκας και το πλέον ανησυχητικό είναι ότι οι «μετακινούμενοι» καλύπτουν οργανικές θέσεις οι οποίες και αυτές καταργούνται. Που σημαίνει ότι κανείς δεν είναι πλέον ασφαλής από το δρεπάνι της τρόικα, ούτε καν οι ΕΠΟΠ. Στο ΦΕΚ που […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr