Αδιάφορη και η Μαρία Αντωνίου με τις μεγάλες σπατάλες του Ελληνικού δημοσίου με τα ενοίκια σε ιδιώτες

Ενοίκια,σπατάλες,έξοδα σε όλη την χώρα αλλά και στην Καστοριά. Και η Μαρία Αντωνίου όπως και οι προηγούμενοι βουλευτές της Ν.Δ αλλά και ο Φ. Πετσάλνικος ξεχάσαν το περίφημο κρίσιμο θέμα.

Δεκάδες κρατικές υπηρεσίες και στην Καστοριά στεγάζονται με απίστευτα μηνιαία μισθώματα σε ιδιώτες παρά την τρομερή κρίση που κατέστρεψε την χώρα.

Από την μεριά της κυβέρνησης τοπικά η βουλευτής της Ν.Δ προφανώς δεν μπορεί και δεν θέλει ίσως να πιέσει η να προτείνει λύσεις ώστε να γλιτώσει το Ελληνικό δημόσιο τουλάχιστον 100.000 με 150.000 τον μήνα μόνο από τον ν. Καστοριάς την στιγμή που μειώθηκαν μισθοί και συντάξεις και ο κόσμος πεινά….

Οι ιδιώτες που έχουν τα ακίνητα είναι λίγοι και λαμβάνουν τρομερά ποσά κάθε μήνα, οι πολίτες του ΟΓΑ,του ΙΚΑ του ιδιωτικού τομέα του δημοσίου κ. Αντωνίου είναι περισσότεροι και λιμοκτονούν…..

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υπάρχουν σενάρια για περικοπές συντάξεων σε ποσοστό τουλάχιστον 10%, λόγω των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα ασφαλιστικά ταμεία.

Μολονότι το 2013 δεν διαφαίνεται κάποια σοβαρή εμπλοκή στην πληρωμή συντάξεων και λοιπών παροχών (αν και τα αποτελέσματα των Ταμείων συν τον ΕΟΠΥΥ είναι μείον τουλάχιστον κατά 2 δισ. ευρώ έναντι του στόχου του κρατικού προϋπολογισμού), είναι βέβαιο ότι το 2014 θα αποδειχθεί εξαιρετικά δύσκολη χρονιά.

Για το επόμενο έτος, το υπουργείο Εργασίας αναζητεί τρόπο να κλείσει η τρύπα ποσού άνω των 2 δισ. ευρώ, που θα επιφέρει η μείωση της κρατικής χρηματοδότησης κατά 1,8 δισ. ευρώ, καθώς και η εφαρμογή της δεύτερης φάσης μείωσης ασφαλιστικών εισφορών κατά 3,9 ποσοστιαίες μονάδες.

 

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Σεπτέμβριος, 2013, 2:01 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Αδιάφορη και η Μαρία Αντωνίου με τις μεγάλες σπατάλες του Ελληνικού δημοσίου με τα ενοίκια σε ιδιώτες”

  1. […] Ενοίκια,σπατάλες,έξοδα σε όλη την χώρα αλλά και στην Καστοριά. Και η Μαρία Αντωνίου όπως και οι προηγούμενοι βουλευτές της Ν.Δ αλλά και ο Φ. Πετσάλνικος ξεχάσαν το περίφημο κρίσιμο θέμα. Δεκάδες κρατικές υπηρεσίες και στην Καστοριά στεγάζονται με απίστευτα μηνιαία μισθώματα σε ιδιώτες παρά την τρομερή κρίση που κατέστρεψε την χώρα. Από την μεριά της […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr