Πόσο θα πληρώσουμε φέτος για το πετρέλαιο θέρμανσης

Από τις 15 Οκτωβρίου θα αρχίσει η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα από το υπουργείο Οικονομικών το επίδομα να μην αποσυνδέεται από το πετρέλαιο θέρμανσης, όπως και να μην προκαταβάλλεται.

Το κριτήριο του εισοδήματος δεν φαίνεται να διευρύνεται, με τα περσινά στοιχεία που έχει στην διάθεσή του το Υπουργείο να δείχνουν ότι καλύπτουν το 80% των καταναλωτών.

Σχετικά με την τιμή διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης, αυτό, σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής θα κάνει έναρξη στα 1,30 ευρώ το λίτρο.

Πάντως η χρήση φυσικού αερίου έναντι του πετρελαίου είναι φθηνότερη κατά 44% φέτος, με την τιμή του φυσικού αερίου τον Σεπτέμβριο να κυμαίνεται στα 7 λεπτά η κιλοβατώρα έναντι ισοδύναμης τιμής πετρελαίου θέρμανσης στα 12 λεπτά η κιλοβατώρα (1,30 ευρώ το λίτρο).

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Σεπτέμβριος, 2013, 2:54 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Πόσο θα πληρώσουμε φέτος για το πετρέλαιο θέρμανσης”

 1. […] Από τις 15 Οκτωβρίου θα αρχίσει η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα από το υπουργείο Οικονομικών το επίδομα να μην αποσυνδέεται από το πετρέλαιο θέρμανσης, όπως και να μην προκαταβάλλεται. Το κριτήριο του εισοδήματος δεν φαίνεται να διευρύνεται, με τα περσινά στοιχεία που έχει στην διάθεσή του το […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr