Και πάλι βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης της Μεσοποταμίας

Τα τελευταία 3 χρόνια ξαφνικά και χωρίς κανείς να μπορεί να το εξηγήσει ειδικά η Μεσοποταμία μένει χωρίς νερό.Πριν λίγο πληροφορηθήκαμε πως και πάλι στο αντλιοστάσιο υπάρχει βλάβη οπότε,  Μεσοποταμία & Κολοκυνθού θα έχουν και πάλι πρόβλημα στην υδροδότηση τους….

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Σεπτέμβριος, 2013, 7:16 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

3 Σχόλια για “Και πάλι βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης της Μεσοποταμίας”

  1. JSJSHDHDJH

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

  2. σταματια

    Εγώ μένω στην Χλόη και δεν είχαμε νερό όλο το καλοκαίρι και σε τηλ. συνομηλία με τον κ.Πετκανά μας είπε να πάρουμε ντεπόζητο!!!!!Και ο λογαριασμός του νερού μας ήρθε κανωνικά και ζητούσε πάγιο 20Ε και εσεις μηλάτε για βλάβη οιυ θα διορθωθεί με λίγες μέρες?

  3. […] Τα τελευταία 3 χρόνια ξαφνικά και χωρίς κανείς να μπορεί να το εξηγήσει ειδικά η Μεσοποταμία μένει χωρίς νερό.Πριν λίγο πληροφορηθήκαμε πως και πάλι στο αντλιοστάσιο υπάρχει βλάβη οπότε,  Μεσοποταμία & Κολοκυνθού θα έχουν και πάλι πρόβλημα στην υδροδότηση τους….   blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr