«Καλή σχολική χρονιά» από σήμερα σε γυμνάσια και λύκεια

Η πρώτη εβδομάδα χωρίς απεργίες καθηγητών και κινητοποιήσεις μαθητών.

Τρεις εβδομάδες μετά την επίσημη έναρξη του σχολικού έτους ξεκινά σήμερα, 30 Σεπτεμβρίου, και τυπικά η νέα χρονιά, καθώς αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα χωρίς απεργίες καθηγητών και κινητοποιήσεις μαθητών.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, πάντως, έγινε στα περισσότερα σχολεία της χώρας για πρώτη φορά μάθημα, ενώ κάποια άλλα τελούσαν υπό κατάληψη.

Προν το παρόν, τουλάχιστον για ένα δεκαπνθήμερο, η ένταση στον χώρο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πέφτει, ενώ γύρω στις 15 Οκτωβρίου αναμένεται νέα κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ, στην οποία και θα συμμετάσχουν και οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Σεπτέμβριος, 2013, 8:50 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “«Καλή σχολική χρονιά» από σήμερα σε γυμνάσια και λύκεια”

  1. […] Η πρώτη εβδομάδα χωρίς απεργίες καθηγητών και κινητοποιήσεις μαθητών. Τρεις εβδομάδες μετά την επίσημη έναρξη του σχολικού έτους ξεκινά σήμερα, 30 Σεπτεμβρίου, και τυπικά η νέα χρονιά, καθώς αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα χωρίς απεργίες καθηγητών και κινητοποιήσεις μαθητών. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, πάντως, έγινε στα περισσότερα σχολεία της χώρας για πρώτη φορά μάθημα, […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr