Κλοπή καυσόξυλων μυστήριο στην Κλεισούρα – Νέα στοιχεία από το ΔΙΚΤΥΟ και τον alphafm.gr

Μετά την φοβερή αποκάλυψη για την κλοπή 500 περίπου τόνων σε καυσόξυλα και μετά τις όποιες έρευνες γίνονται υπάρχουν πολλές και κρίσιμες λεπτομέρειες για τις οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες που γίνονται.

Η εντολή του δήμου προς τον υλοτόμο, τα χρήματα προς τον συνεταιρισμό που αναλαμβάνει, οι πληρωμές των κατοίκων για την αγορά των καυσόξυλων, το όποιο συμφωνητικό πρέπει να υπογραφεί και να κατατεθεί στην εφορία, οι εργασίες για το κόψιμο ξύλων, τα έσοδα, το κέρδος του δήμου Καστοριάς.

Το όφελος του τοπικού συμβουλίου και του δήμου Καστοριάς όπως δηλώνει, και προσπαθούν να το υποβαθμίσουν, ο υλοτόμος..

 

 

Ερωτήματα για τον δήμο Καστοριάς, το τοπικό συμβούλιο Κλεισούρας, το δασαρχείο, την εισαγγελία,την αστυνομία…..

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Οκτώβριος, 2013, 9:48 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Κλοπή καυσόξυλων μυστήριο στην Κλεισούρα – Νέα στοιχεία από το ΔΙΚΤΥΟ και τον alphafm.gr”

  1. […] Μετά την φοβερή αποκάλυψη για την κλοπή 500 περίπου τόνων σε καυσόξυλα και μετά τις όποιες έρευνες γίνονται υπάρχουν πολλές και κρίσιμες λεπτομέρειες για τις οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες που γίνονται. Η εντολή του δήμου προς τον υλοτόμο, τα χρήματα προς τον συνεταιρισμό που αναλαμβάνει, οι πληρωμές των κατοίκων για την αγορά των καυσόξυλων, το […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr