Αναρτήθηκαν οι Πίνακες δικαιούχων του Προγράμματος Δωρεάν Διανομής Τροφίμων στους απόρους της Ε.Ε, έτους 2013.

Από το τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς γνωστοποιείται ότι αναρτήθηκαν στους φορείς εκπροσώπησης, οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων του Προγράμματος Δωρεάν Διανομής Τροφίμων στους απόρους της Ε.Ε, έτους 2013.

Πρόκειται για ένα Πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε, με στόχο την κάλυψη βασικών αναγκών διατροφής ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Λαμβάνει χώρα σε ετήσια βάση και είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους. Στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς πραγματοποιείται υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής σε συνεργασία με τους φορείς που έχουν ενταχθεί σε αυτό.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στους φορείς που είχαν υποβάλει την αίτησή τους, προκειμένου να ενημερωθούν αν είναι δικαιούχοι του προγράμματος. Η διαδικασία των ενστάσεων έχει οριστεί έως την Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες: ΠΕ Καστοριάς, τμήμα Φυτικής & Ζωϊκής Παραγωγής, αρμόδια υπάλληλος Αφροδίτη Νασιοπούλου τηλ. 24673 50252

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Οκτώβριος, 2013, 10:31 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Αναρτήθηκαν οι Πίνακες δικαιούχων του Προγράμματος Δωρεάν Διανομής Τροφίμων στους απόρους της Ε.Ε, έτους 2013.”

  1. […] Από το τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς γνωστοποιείται ότι αναρτήθηκαν στους φορείς εκπροσώπησης, οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων του Προγράμματος Δωρεάν Διανομής Τροφίμων στους απόρους της Ε.Ε, έτους 2013. Πρόκειται για ένα Πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε, με στόχο την κάλυψη βασικών αναγκών διατροφής ευπαθών κοινωνικών ομάδων. […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr