Καθαρίζει η κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ το μπάχαλο με τις μέχρι σήμερα προσωρινές τηλεοπτικές άδειες

Σε ολοκληρωτικό σβήσιμο της τηλεοπτικής διαπλοκής 23 χρόνων προχωρά η κυβέρνηση με το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που κατατέθηκε στη Βουλή. Με το άρθρο 43, μέσα σε έξι γραμμές περνάει η κατάργηση των τηλεοπτικών αδειών! Με τη χορήγηση των ψηφιακών συχνοτήτων σε παρόχους δικτύου, οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί που εξέπεμπαν την 31η Αυγούστου 2013 μετατρέπονται σε νόμιμα κανάλια που μπορούν πλέον να υπογράφουν νόμιμα συμβάσεις με τους παρόχους δικτύου για την ψηφιακή εκπομπή του σήματος τους. Με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση περνά τον σκόπελο των αποφάσεων του ΣτΕ που έκρινε πως η συνεχής παράταση της προσωρινής νομιμότητας είναι πλέον αντισυνταγματική.

«Ρυθμίσεις Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και άλλες διατάξεις»

Άρθρο 43

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας χορήγησης δικαιωμάτων χρήσης ραδιοσυχνοτήτων επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής σύμφωνα με το άρθρο 23 του ν. 4070/2012 (Α΄ 82), οι τηλεοπτικοί σταθμοί που λειτουργούν νομίμως σύμφωνα με τις παραγράφους 1 και 2 του άρθρου 8 του ν. 4038/2012 (Α΄ 14), εφόσον εξέπεμπαν τηλεοπτικό πρόγραμμα την 31.08.2013, συμβάλλονται με νομίμως αδειοδοτημένο πάροχο δικτύου για την ψηφιακή εκπομπή του προγράμματός τους. Η ψηφιακή εκπομπή του προγράμματός τους υπόκειται στους όρους και τις προϋποθέσεις της παραγράφου 13 του άρθρου 6 του ν. 3592/2007.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Οκτώβριος, 2013, 11:07 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Καθαρίζει η κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ το μπάχαλο με τις μέχρι σήμερα προσωρινές τηλεοπτικές άδειες”

  1. […] Σε ολοκληρωτικό σβήσιμο της τηλεοπτικής διαπλοκής 23 χρόνων προχωρά η κυβέρνηση με το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που κατατέθηκε στη Βουλή. Με το άρθρο 43, μέσα σε έξι γραμμές περνάει η κατάργηση των τηλεοπτικών αδειών! Με τη χορήγηση των ψηφιακών συχνοτήτων σε παρόχους δικτύου, οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί που εξέπεμπαν την 31η Αυγούστου 2013 μετατρέπονται […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr