231 έργα σε δήμους (πίνακας)

 

Δείτε τα έργα στην Δ. Μακεδονίας ( για τους μεγάλους δήμους).

Συνολικά 231 έργα θα υλοποιηθούν σε ισάριθμους δήμους της χώρας, ανακοίνωσαν σήμερα οι υπουργοί Εσωτερικών και Ανάπτυξης Γιάννης Μιχελάκης και Κωστής Χατζηδάκης, αντίστοιχα, μετά από συνάντησή τους με θέμα τα Αναπτυξιακά Προγράμματα που αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Από τις δηλώσεις των δύο υπουργών δεν έγινε σαφές σε ποιό στάδιο βρίσκονται τα έργα, ύψους 452 εκατομμυρίων ευρώ. Ο κ. Μιχελάκης δήλωσε ότι δρομολογούνται και σχετίζονται κατά κύριο λόγο με το περιβάλλον, τις αστικές αναπλάσεις, τον πολιτισμό και την οδοποιία. Αντίθετα, ο κ. Χατζηδάκης είπε ότι τα έργα είναι σε εξέλιξη και τελειώνουν σύντομα, ακολούθως όμως πρόσθεσε ότι θα υπάρξει μια μεικτή επιτροπή, κοινή επιτροπή των δύο υπουργείων, έτσι ώστε να παρακολουθεί την πρόοδό τους, προκειμένου να μην υπάρξουν καθυστερήσεις! Η ίδια επιτροπή θα ξεκινήσει από τώρα να εξετάζει προτάσεις των δήμων όλης της χώρας και για το επόμενο ΕΣΠΑ, προκειμένου να μη χαθεί χρόνος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Οκτώβριος, 2013, 8:38 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “231 έργα σε δήμους (πίνακας)”

 1. […]   Δείτε τα έργα στην Δ. Μακεδονίας ( για τους μεγάλους δήμους). Συνολικά 231 έργα θα υλοποιηθούν σε ισάριθμους δήμους της χώρας, ανακοίνωσαν σήμερα οι υπουργοί Εσωτερικών και Ανάπτυξης Γιάννης Μιχελάκης και Κωστής Χατζηδάκης, αντίστοιχα, μετά από συνάντησή τους με θέμα τα Αναπτυξιακά Προγράμματα που αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Από τις δηλώσεις των δύο υπουργών δεν έγινε σαφές σε […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr