ΣΕΓ : Παρουσίαση του Δημιουργικού FEA 2014

Το δημιουργικό της φετινής έκθεσης FUR EXCELLENCE IN ATHENS-2014 παρουσίασε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών στο ξενοδοχείο Λιμναίο καθώς και τη νέα του ιστοσελίδα.

Μια θεά από την αρχαία Ελλάδα γεμάτη δυναμισμό και πνευματικότητα, ενδεδυμένη με πυκνή και ταυτόχρονα ανάλαφρη γούνα, παρουσιάζει το φετινό δημιουργικό που θα χρησιμοποιήσει ο ΣΕΓ για την προβολή της έκθεσης FUR EXCELLENCE IN ATHENS – 2014 και της ελληνικής γουνοποιίας διεθνώς.

Ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα το οποίο δημιουργήθηκε χάρη στην έμπνευση, συνεργασία και τόλμη των συντελεστών του. Από την αρχαία Ελλάδα εμπνεύστηκε ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής κ. Βασίλης Καρδάσης, τον οποίο εμπιστεύτηκε η διοίκηση του ΣΕΓ, για να δημιουργήσει το ένδυμα που παρουσιάζεται. Με τη συνεργασία και την υψηλή εξειδίκευση των εργαζομένων της επιχείρησης Expopel η έμπνευση εξελίχθηκε σε δημιουργία και η δημιουργία σε μορφή τέχνης. Με τη διεισδυτική ματιά των υπόλοιπων συντελεστών του δημιουργικού το ένδυμα απέκτησε δυναμική.

Ο πρόεδρος του ΣΕΓ δηλώνει πλήρως ικανοποιημένος για το δυναμικό αυτό δημιουργικό το οποίο αναδεικνύει την ικανότητα των ελλήνων παραγωγών γούνας, να συνδυάζουν τις μοναδικές τους κατασκευαστικές τους επιδεξιότητες με τις νέες τεχνικές, τις επιταγές της μόδας χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερης ποιότητας γουνοδέρματα.

Ένα αποτέλεσμα το οποίο ενσαρκώνει την δυναμική των μελών του ΣΕΓ και δίνει νέα πνοή στην έκθεση FUR EXCELLENCE IN ATHENS.

Δυναμική και ταυτόχρονα εύκολη και λειτουργική είναι η νέα ιστοσελίδα του ΣΕΓ η οποία παρουσιάζει όλες τις πληροφορίες για την έκθεση FUR EXCELLENCE IN ATHENS (www.furfairofathens.org), τις δράσεις του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών αλλά και διάφορα νέα και στοιχεία για τον κλάδο.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Οκτώβριος, 2013, 11:41 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “ΣΕΓ : Παρουσίαση του Δημιουργικού FEA 2014”

  1. […] Το δημιουργικό της φετινής έκθεσης FUR EXCELLENCE IN ATHENS-2014 παρουσίασε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών στο ξενοδοχείο Λιμναίο καθώς και τη νέα του ιστοσελίδα. Μια θεά από την αρχαία Ελλάδα γεμάτη δυναμισμό και πνευματικότητα, ενδεδυμένη με πυκνή και ταυτόχρονα ανάλαφρη γούνα, παρουσιάζει το φετινό δημιουργικό που θα χρησιμοποιήσει ο ΣΕΓ για την προβολή της έκθεσης FUR […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr