Ο ναζιστικός όρκος της Χρυσής Αυγής που βρέθηκε στο σπίτι του Χρήστου Παππά

Στο τέλος του χειρόγραφου κειμένου υπάρχει ο αγκυλωτός σταυρός των ναζί και με μεγάλα κεφαλαία γράμματα το όνομα: «A. HITLER»

Ένα χειρόγραφο κείμενο με τον τίτλο «Όρκος Χρυσή Αυγή 30-6-1983» έχουν στα χέρια τους οι δικαστικές Αρχές.

Βρέθηκε στο σπίτι του Χρήστου Παππά, στην Ανατολή Ιωαννίνων, και καταρρίπτει κάθε ισχυρισμό των μελών της Χρυσής Αυγής ότι δεν είναι ναζιστές.

Στο κείμενο αναφέρονται φράσεις μίσους για «εχθρούς της φυλής» και του «Εβραίου υπανθρώπου», ενώ τα μέλη που τον έχουν διαβάσει ορκίζονται «θυσία» ακόμα και με το αίμα τους.

Το κείμενο καταλήγει με το γνωστό ναζιστικό σύνθημα «Ζήτω η Νίκη» που φώναζε σιδηροδέσμιος κατά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ενώ στο τέλος του όρκου υπάρχει ο αγκυλωτός σταυρός των ναζί και με μεγάλα κεφαλαία γράμματα το όνομα: «A. HITLER»

Σύμφωνα με το MEGA, το κείμενο είχε στα χέρια του ο ανακριτής κατά τη διάρκεια της χθεσινής απολογίας του βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά.

Υπενθυμίζεται ότι στην κατοχή του Παππά είχαν βρεθεί αφίσες του Μουσολίνι και του Χίτλερ, κράνη των SS, σβάστικες και άλλα.

Το κείμενο αναφέρει:

«Ορκίζομαι να φυλάττω πίστιν εις το Μεγαλείο της Εθνικοσοσιαλιστικής Κοσμοθεωρίας, να αγωνισθώ με όλας μου τας δυνάμεις και αν χρειασθή να θυσιάσω ακόμη και τη ζωή μου μαχομενος υπέρ των ιερών συμβόλων της φυλετικής Ιδέας.

Ορκίζομαι ότι θα αγωνισθώ με όλας μου τας δυνάμεις διά την Νίκη του Εθνικοσοσιαλισμού, του οποίου
Εθνικοσοσιαλισμού δι’ εμέ φορεύς είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, εις τας γραμμάς του οποίου ορκίζομαι να είμαι ένας γενναίος, πειθαρχικός και πιστός Στρατιώτης.

Ορκίζομαι ότι θα αγωνισθώ με φανατισμό και αποφασιστικότητα διά την εξόντωσι του βδελυρού, μισερού και αηδιαστικού εχθρού της φυλής, του παντοτεινού ενόχου της ιστορίας, του μοναδικού υπεύθυνου διά την παρακμήν της ράτσας μου και διά τον εκφυλισμό του πολιτισμού.

Ορκίζομαι ότι θα αγωνισθώ με όλες μου τις δυνάμεις διά την οριστική συντριβή του Εβραίου υπανθρώπου. Εάν ποτέ προδόσω αυτόν τον όρκο, εύχομαι οι Συναγωνιστές μου να με τιμωρήσουν με τον πλέον σκληρό και απάνθρωπο τρόπο.

Μάρτυρές μου ας είναι οι θεοί, οι θεοί των Ελλήνων που μου έδωσαν την ευτυχία να γεννηθώ σ’ αυτήν την ιερή Γη.

Ζήτω η νίκη

Ζήτω ο Εθνικοσοσιαλισμός»

protothema.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Οκτώβριος, 2013, 2:15 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Ο ναζιστικός όρκος της Χρυσής Αυγής που βρέθηκε στο σπίτι του Χρήστου Παππά”

  1. […] Στο τέλος του χειρόγραφου κειμένου υπάρχει ο αγκυλωτός σταυρός των ναζί και με μεγάλα κεφαλαία γράμματα το όνομα: «A. HITLER» Ένα χειρόγραφο κείμενο με τον τίτλο «Όρκος Χρυσή Αυγή 30-6-1983» έχουν στα χέρια τους οι δικαστικές Αρχές. Βρέθηκε στο σπίτι του Χρήστου Παππά, στην Ανατολή Ιωαννίνων, και καταρρίπτει κάθε ισχυρισμό των μελών της Χρυσής Αυγής […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr