ΠΡΟΣΟΧΗ – Έρχονται οι μέρες όπου θα πηγαίνουμε στην παιδιατρική και θα μας λένε να πάτε ΓΡΕΒΕΝΑ η ΚΟΖΑΝΗ – Δεν υπάρχουν εφημερίες για τουλάχιστον 20 ημέρες τον μήνα

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – Ανίκανοι τοπικοί πολιτικοί μας κοροϊδεύουν

Η παιδιατρική πηγαίνει για κλείσιμο και κανείς δεν αντιδρά σοβαρά. Πολιτικά ψέματα ακούμε από δήθεν βουλευτές και πολιτικούς της περιοχής μας οι οποίοι δεν είναι ικανοί να λύσουν το τεράστιο πρόβλημα.

Στο νοσοκομείο Καστοριάς επικρατεί πανικός, η παιδιατρική δεν είναι δυνατόν να λειτουργεί μόνο με μια γυναίκα-παιδίατρο η οποία δεν μπορεί όπως είναι φυσικό να αντέξει την απίστευτη πίεση.

Χρειάζονται άλλοι δυο γιατροί τουλάχιστον.

Το θέμα είναι πολύ κρίσιμο διότι για τουλάχιστον 22 ημέρες περίπου τον μήνα, σοβαρά αλλά και απλά περιστατικά δεν μπορούν να αντιμετωπισθούν όταν δεν εφημερεύει η μια και μοναδική παιδίατρος του νοσοκομείου.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Οκτώβριος, 2013, 1:19 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “ΠΡΟΣΟΧΗ – Έρχονται οι μέρες όπου θα πηγαίνουμε στην παιδιατρική και θα μας λένε να πάτε ΓΡΕΒΕΝΑ η ΚΟΖΑΝΗ – Δεν υπάρχουν εφημερίες για τουλάχιστον 20 ημέρες τον μήνα”

  1. […] ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – Ανίκανοι τοπικοί πολιτικοί μας κοροϊδεύουν – Η παιδιατρική πηγαίνει για κλείσιμο και κανείς δεν αντιδρά σοβαρά. Πολιτικά ψέματα ακούμε από δήθεν βουλευτές και πολιτικούς της περιοχής μας οι οποίοι δεν είναι ικανοί να λύσουν το τεράστιο πρόβλημα. Στο νοσοκομείο Καστοριάς επικρατεί πανικός, η παιδιατρική δεν είναι δυνατόν να […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr