Σε λίγες μέρες και επίσημα σε διαβούλευση το νέο σχέδιο για τις δημοτικές εκλογές

 

Η κυβέρνηση μάλλον ολοκληρώνει αυτές τις μέρες το νέο σχέδιο με στόχο όπως μαθαίνουμε να μπει σε διαβούλευση μέσα στις επόμενες 20 ημέρες.

Ο δήμαρχος για να είναι υποψήφιο θα πρέπει να έχει προχωρήσει σε ανακήρυξη συνδυασμού, δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι θα εκλέγονται χωριστά άρα μιλάμε για ατομικό αγώνα για τον καθένα.

Ειδικά για τον δήμο Καστοριάς ο αγώνας παίρνει άλλη τροπή.

 

Οι νέες υποψηφιότητες θα είναι αρκετές ενώ είναι ξεκάθαρο πως από το σημερινό δημοτικό συμβούλιο σχεδόν θα »εξαφανιστούν» όλοι…..

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Οκτώβριος, 2013, 12:22 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Σε λίγες μέρες και επίσημα σε διαβούλευση το νέο σχέδιο για τις δημοτικές εκλογές”

  1. […]   Η κυβέρνηση μάλλον ολοκληρώνει αυτές τις μέρες το νέο σχέδιο με στόχο όπως μαθαίνουμε να μπει σε διαβούλευση μέσα στις επόμενες 20 ημέρες. Ο δήμαρχος για να είναι υποψήφιο θα πρέπει να έχει προχωρήσει σε ανακήρυξη συνδυασμού, δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι θα εκλέγονται χωριστά άρα μιλάμε για ατομικό αγώνα για τον καθένα. Ειδικά για […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr