Θα ξεπαγιάσουν φέτος οικογένειες και μικρά παιδιά στην Καστοριά.

Η τιμή του πετρελαίου στα ύψη, επιδοτήσεις για άλλες μορφές ενέργειας τουλάχιστον για την Καστοριά δεν υπάρχουν, και έχουμε βουλευτές,δημάρχους,συμβούλους,περιφέρεια να αδιαφορούν προκλητικά.

Πολλές οικογένειες φέτος δεν θα μπορέσουν να ζεσταθούν και δεν υπάρχει μέριμνα τουλάχιστον από την τοπική,αυτοδιοικητική,περιφερειακή διοίκηση για κάποια πρόταση η λύση ανακούφισης.

Τα τελευταία χρόνια σε όλη την περιοχή μας βλέπουμε την τεράστια υποβάθμιση τις μεγάλες αλλαγές προς το χειρότερο και δεν υπάρχει διάθεση από κανέναν για αγώνα και προτάσεις ανακούφισης για τους πολίτες και τα νοικοκυριά.

ΟΧΙ λόγια υποσχέσεις και συσκέψεις. Αντωνίου,Δακής,Χατζησυμεωνίδης,Σαββόπουλος,Διαμαντόπουλος οι υπεύθυνοι για την φοβερή υποβάθμιση της περιοχής με την έννοια πως δεν πάλεψαν ποτέ σοβαρά, δεν συνεργάστηκαν και φαίνεται πως δεν μπορούν τελικά.

 

ΟΧΙ λοιπόν, δεν υπάρχει άλλη ευκαιρία για σας, πάμε στους επόμενους

για τους οποίους και πάλι θα δίνουμε μόνο μια ευκαιρία.

Τέλος τα ψέματα και οι υποσχέσεις.

 

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Οκτώβριος, 2013, 1:53 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

2 Σχόλια για “Θα ξεπαγιάσουν φέτος οικογένειες και μικρά παιδιά στην Καστοριά.”

  1. Anonimos

    Diladi ta megala pedia tha einai komple?

  2. […] Η τιμή του πετρελαίου στα ύψη, επιδοτήσεις για άλλες μορφές ενέργειας τουλάχιστον για την Καστοριά δεν υπάρχουν, και έχουμε βουλευτές,δημάρχους,συμβούλους,περιφέρεια να αδιαφορούν προκλητικά. Πολλές οικογένειες φέτος δεν θα μπορέσουν να ζεσταθούν και δεν υπάρχει μέριμνα τουλάχιστον από την τοπική,αυτοδιοικητική,περιφερειακή διοίκηση για κάποια πρόταση η λύση ανακούφισης. Τα τελευταία χρόνια σε όλη την περιοχή μας βλέπουμε […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr