Ο Σύλλογος «Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς» προκηρύσσει διαγωνισμό φωτογραφίας για την έκδοση του ημερολογίου 2014

– Ο Σύλλογος «Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς», στα πλαίσια της έκδοσης του ημερολογίου, του έτους 2014, προκηρύσσει διαγωνισμό φωτογραφίας.

Όροι συμμετοχής:

1) α) Οι φωτογραφίες θα έχουν θέμα το «Περιβάλλον», αποκλειστικά και μόνο του νομού Καστοριάς.
β) Όλες οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι έγχρωμες.

2) Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει μόνο με μία  (1) φωτογραφία.

3) Σε κάθε φωτογραφία θα δοθεί από την διοργάνωση αύξοντος αριθμός για το αδιάβλητο του διαγωνισμού.

4) α) Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν τη φωτογραφία με την οποία συμμετέχουν στο διαγωνισμό, από την 5η Οκτωβρίου 2013 έως και τη 15η Οκτωβρίου 2013, στο email,  totsarsi@hotmail.gr.

β) Κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει μαζί με την φωτογραφία να αποστέλλει και τα στοιχεία του: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο σταθερό – κινητό και e-mail (σε περίπτωση που είναι διαφορετικό από το e-mail αποστολής).

5) Η βαθμολόγηση θα γίνει με τον εξής τρόπο:

α) Από τη 15η Οκτωβρίου 2013 θα αναρτηθούν όλες οι φωτογραφίες σε ειδικό banner στην ιστοσελίδα totsarsi.gr ώστε να μπορεί ο επισκέπτης της σελίδας να ψηφίσει.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικτυακής ψήφισης στις 25 Οκτωβρίου, η βαθμολογία της κάθε φωτογραφίας θα διαιρεθεί με τον αριθμό των συμμετεχόντων, στο διαγωνισμό, ώστε να προκύψει ο μέσος όρος.

β) Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η βαθμολογία της ειδικής *5μελούς επιτροπής η οποία αφού δει και κρίνει όλες τις φωτογραφίες, θα τις βαθμολογήσει από το 0 έως το 10.

γ) Όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν τη φωτογραφία με την οποία συμμετέχουν στο διαγωνισμό, στο κατάστημα/φωτογραφείο Studio Tsolis Κελέτρου 2 (έναντι Δικαστηρίων), -το οποίο είναι υπεύθυνο για την έκδοση του ημερολογίου-  σε ψηφιακή μορφή και σε διαστάσεις 20χ30 (300dpi), ή με email στοinfo@studiotsolis.com.

Όλες οι φωτογραφίες θα **εκτεθούν σε εκδήλωση/δεξίωση που θα πραγματοποιηθεί στο Hotel Tsamis, σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο και σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.
Όλες οι συμμετοχές θα βραβευθούν με επαίνους συμμετοχής, ενώ οι δώδεκα (12) πρώτες φωτογραφίες, σύμφωνα με την τελική βαθμολογία, θα διακοσμήσουν το ετήσιο ημερολόγιο 2014 του Συλλόγου Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς, ενώ σε κάθε φωτογραφία θα αναγράφετε το όνομα του δημιουργού.

*1) Βασίλειος Σταμπουλίδης (πρόεδρος συλλόγου Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς)
2) Αναστάσιος Φράσιας (Φωτογράφος)
3) Δημήτριος Τσουρτσούλας (Φωτογράφος)
4) Γρηγόριος Τσάμης (μέλος του συλλόγου Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς)
5) Χρήστος Κουσουρής (πρόεδρος συλλόγου Πολιτιστικός Σύλλογος »Το Τσαρσί»)

**(Οι φωτογραφίες θα τυπωθούν δωρεάν από το φωτογραφείο Studio Tsolis Κελέτρου 2 (έναντι Δικαστηρίων).
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος »Το Τσαρσί», προσφέρει στο σύλλογο »Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς»,  τον διαδικτυακό του τόπο (web site) καθώς και το κοινωνικό του δίκτυο (facebook), για τη διαδικασία του διαγωνισμού, ώστε να επιλεγούν οι φωτογραφίες για την έκδοση του ημερολογίου 2014.

Ειδικές πληροφορίες για το διαγωνισμό τηλ. 24670 28891

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Οκτώβριος, 2013, 2:24 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Ο Σύλλογος «Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς» προκηρύσσει διαγωνισμό φωτογραφίας για την έκδοση του ημερολογίου 2014”

  1. […] – Ο Σύλλογος «Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς», στα πλαίσια της έκδοσης του ημερολογίου, του έτους 2014, προκηρύσσει διαγωνισμό φωτογραφίας. Όροι συμμετοχής: 1) α) Οι φωτογραφίες θα έχουν θέμα το «Περιβάλλον», αποκλειστικά και μόνο του νομού Καστοριάς. β) Όλες οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι έγχρωμες. 2) Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει μόνο με μία  (1) […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr