Εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενεργειακής επιθεώρησης κτιρίων ΛΕΒΗΤΩΝ εγκαταστάσεων θέρμανσης και εγκαταστάσεων κλιματισμού

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ –

Το ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας, ανακοινώνει την έναρξη Εκπαιδευτικού Προγράμματος Ενεργειακής Επιθεώρησης Κτιρίων, Λεβήτων εγκαταστάσεων Θέρ­μανσης και εγκαταστάσεων Κλιματισμού. Σύμφωνα με τα Προεδρικά Διάταγμα 100 (6 Οκτωβρίου 2010) και Αριθμ.οικ.192 (31 Οκτωβρίου 2011)

Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 190 ώρες . (88 ώρες για την ενεργειακή επιθεώρηση κτιρίων, 50 ώρες για την ενεργειακή επιθεώρηση εγκαταστάσεων θέρμανσης και 52 ώρες για την ενεργειακή επιθεώρηση εγκαταστάσεων κλιματισμού) Στο πρόγραμμα γί­νονται δεκτοί :

  • Προσωρινοί ενεργειακοί επιθεωρητές

Πτυχιούχοι Μηχανικοί Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Διπλωματούχου Μηχανικοί απόφοιτοι Πολυτεχνείων και Πολυτεχνικών Σχολών της ημεδαπής ή αντίστοιχων και ισοτίμων της αλλοδαπής.

Ο φάκελος υποψηφιότητας πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής δικαιολογητι­κά (πρωτότυπα ή επικυρωμένα) και θα παραλαμβάνεται μόνον με την προϋπόθεση ότι είναι πλήρης:

 

1. Έντυπη αίτηση

2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα

3. Αντίγραφο πτυχίου / διπλώματος.

4. Αποδεικτικά επαγγελματικής εμπειρίας

5. Αριθμό Μητρώου προσωρινού ενεργειακού επιθεωρητή που έχει εκδοθεί από την Ειδική Γραμματεία Επιθεώρησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας του ΥΠΕΚΑ για τους προσωρινούς ενεργειακούς επιθεωρητές.

Το πρόγραμμα είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και το συνολικό κόστος του ανέρχεται

στα 300 €

Οι φάκελοι υποψηφιότητας θα γίνονται δεκτοί μέχρι 29-10-2013:

Στο εργαστήριο Θερμοδυναμικής- Θ.Ψ.Α του Τμήματος Μηχανολογίας του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας, Κοίλα 50100, Κοζάνη, Τηλέφωνο 2461040161-5 εσωτ. 268 (Πληροφορίες κ.Κάρμαλης ηλεκτρονικό τα­χυδρομείο: thermody@kozani.teikoz.gr

Καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

thermody@kozani.teikoz.gr

 

 

 

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών

του ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

 

 

Δρ. Χαριτούδη Γεωργία

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Οκτώβριος, 2013, 11:12 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενεργειακής επιθεώρησης κτιρίων ΛΕΒΗΤΩΝ εγκαταστάσεων θέρμανσης και εγκαταστάσεων κλιματισμού”

  1. […]  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ – Το ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας, ανακοινώνει την έναρξη Εκπαιδευτικού Προγράμματος Ενεργειακής Επιθεώρησης Κτιρίων, Λεβήτων εγκαταστάσεων Θέρ­μανσης και εγκαταστάσεων Κλιματισμού. Σύμφωνα με τα Προεδρικά Διάταγμα 100 (6 Οκτωβρίου 2010) και Αριθμ.οικ.192 (31 Οκτωβρίου 2011) Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 190 ώρες . (88 ώρες για την ενεργειακή επιθεώρηση κτιρίων, 50 ώρες για […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr