Επανέρχεται το επίδομα παραμεθωρίου

Επανέρχεται το επίδομα παραμεθωρίου με την θέσπιση της αποζημίωσης φύλαξης συνόρων για τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στην Παραμεθώριο σύμφωνα με νομοθετικές ρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Συγκεκριμένα ,μέτρα ενίσχυσης για τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στην παραμεθώριο προωθεί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με την θέσπιση αποζημίωσης για την φύλαξη συνόρων , ουσιαστικά την επαναφορά του επιδόματος Παραμεθωρίου στο προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων . Γα τις νομοθετικές πρωτοβουλίες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ) προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης του αξιόμαχου του έμψυχου δυναμικού και της αύξησης της αποτρεπτικής ισχύος των Ενόπλων Δυνάμεων, ενημέρωσε τα μέλη της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής, ο αρμόδιος υπουργός Δημήτρης Αβραμόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Άμυνας ανέφερε στα μέλη της επιτροπής ότι δρομολογείται ειδική αποζημίωση φύλαξης συνόρων για το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων που υπηρετεί στην παραμεθόριο, με κονδύλια που θα διατεθούν από τις πιστώσεις για τα εξοπλιστικά που δεν απορροφώνται, με το τέλος κάθε οικονομικού έτους. Ωστόσο άγνωστο παραμένει το πότε θα αρχίσει να δίνεται στους στρατιωτικούς το επίδομα παραμεθωρίου.
www.dikaiologitika.gr
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Οκτώβριος, 2013, 8:43 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Επανέρχεται το επίδομα παραμεθωρίου”

  1. […] Επανέρχεται το επίδομα παραμεθωρίου με την θέσπιση της αποζημίωσης φύλαξης συνόρων για τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στην Παραμεθώριο σύμφωνα με νομοθετικές ρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Συγκεκριμένα ,μέτρα ενίσχυσης για τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στην παραμεθώριο προωθεί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με την θέσπιση αποζημίωσης για την φύλαξη συνόρων , ουσιαστικά την επαναφορά […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr