Να παρέμβει η δικαιοσύνη – Μεγάλη ταλαιπωρία πολιτών και κατοίκων της Καστοριάς από τα δήθεν έργα του δήμου Καστοριάς

Ξεκίνησαν μικρο παρεμβάσεις ( έρχονται εκλογές) σε κάποια σημεία της πόλης και όλα τα έχουν αφήσει σε επικίνδυνη κατάσταση. Η ταλαιπωρία είναι μεγάλη ο εργολάβος δεν συνεχίζει εργασίες αλλά και τις παρεμβάσεις και την ποιότητα του έργου π.χ στην ΧΛΟΗ πολίτες ζητούν την παρέμβαση της δικαιοσύνης.

Έχουν ανοίξει δήθεν δρόμους,σωλήνες τρύπες,πεζοδρόμια,τσιμέντα, όλα τα έχουν εγκαταλείψει. Αυτό δεν ξανάγινε με καμία δημοτική αρχή.

Χατζησυμεωνίδης,Παρχαρίδης,Θεοδοσόπουλος μόνο ανακοινώσεις και βιτρίνα…..Δεν παρακολουθεί κανείς αυτό το αίσχος

 

 

 
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Οκτώβριος, 2013, 8:56 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Να παρέμβει η δικαιοσύνη – Μεγάλη ταλαιπωρία πολιτών και κατοίκων της Καστοριάς από τα δήθεν έργα του δήμου Καστοριάς”

  1. […] Ξεκίνησαν μικρο παρεμβάσεις ( έρχονται εκλογές) σε κάποια σημεία της πόλης και όλα τα έχουν αφήσει σε επικίνδυνη κατάσταση. Η ταλαιπωρία είναι μεγάλη ο εργολάβος δεν συνεχίζει εργασίες αλλά και τις παρεμβάσεις και την ποιότητα του έργου π.χ στην ΧΛΟΗ πολίτες ζητούν την παρέμβαση της δικαιοσύνης. Έχουν ανοίξει δήθεν δρόμους,σωλήνες τρύπες,πεζοδρόμια,τσιμέντα, όλα τα έχουν εγκαταλείψει. […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr