Νέες αποκαλύψεις σε λίγο στο ΔΙΚΤΥΟ για την στάση και απόφαση χθες του δημοτικού συμβουλίου και του Μ.Χατζησυμεωνίδη, στο θέμα των Ρομά….

»Άδειασε » ο Χατζησυμεωνίδης και πάλι τους συνεργάτες του…..

Σοβαρή αποκάλυψη για την περίεργη στάση του Μ. Χατζησυμεωνίδη στο θέμα των Ρομά που βρίσκονται στην Κολοκυνθού του Δ. Καστοριάς.

Χθες ο κ. Χατζησυμεωνίδης » άδειασε » απίστευτα τους Χρήστο Τσακλίδη,Ιωάννα Αλβανού αλλά και όλη την επιτροπή που εισηγήθηκαν την μετακίνηση των Ρομά αλλά το Δ.Σ απέρριψε την απόφαση και στην ουσία τους αφήνει και πάλι στην περιοχή.

Σε λίγο αποκαλύπτουμε πως ο Μ.Χατζησυμεωνίδης μέχρι χθες είχε άλλη άποψη……

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Οκτώβριος, 2013, 8:40 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Νέες αποκαλύψεις σε λίγο στο ΔΙΚΤΥΟ για την στάση και απόφαση χθες του δημοτικού συμβουλίου και του Μ.Χατζησυμεωνίδη, στο θέμα των Ρομά….”

  1. […] »Άδειασε » ο Χατζησυμεωνίδης και πάλι τους συνεργάτες του….. Σοβαρή αποκάλυψη για την περίεργη στάση του Μ. Χατζησυμεωνίδη στο θέμα των Ρομά που βρίσκονται στην Κολοκυνθού του Δ. Καστοριάς. Χθες ο κ. Χατζησυμεωνίδης » άδειασε » απίστευτα τους Χρήστο Τσακλίδη,Ιωάννα Αλβανού αλλά και όλη την επιτροπή που εισηγήθηκαν την μετακίνηση των Ρομά αλλά το Δ.Σ […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr