Απουσιολόγιο για δασκάλους και καθηγητές!

Σχετική τροπολογία κατατέθηκε στη Βουλή.

Σκοπός να μην υπάρχουν υπόνοιες για μειωμένο ωράριο των εκπαιδευτικών.

Βιβλίο Παρουσίας Προσωπικού και Ατομικό Δελτίο Παρουσίας Προσωπικού είναι υποχρεωμένος να τηρεί εφεξής ο διευθυντής κάθε σχολείου.

Η σχετική διάταξη βρίσκεται στην τροπολογία που κατατέθηκε την Παρασκευή στη Βουλή, αναφορικά με την υποχρεωτική απογραφή των υπαλλήλων των ΑΕΙ.

Επομένως, πλέον οι δάσκαλοι και οι καθηγητές θα ελέγχονται για την ώρα που μπαίνουν και φεύγουν, ώστε να μην υπάρχουν υπόνοιες για μειωμένο ωράριο των εκπαιδευτικών!

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Οκτώβριος, 2013, 11:29 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Απουσιολόγιο για δασκάλους και καθηγητές!”

  1. […] Σχετική τροπολογία κατατέθηκε στη Βουλή. Σκοπός να μην υπάρχουν υπόνοιες για μειωμένο ωράριο των εκπαιδευτικών. Βιβλίο Παρουσίας Προσωπικού και Ατομικό Δελτίο Παρουσίας Προσωπικού είναι υποχρεωμένος να τηρεί εφεξής ο διευθυντής κάθε σχολείου. Η σχετική διάταξη βρίσκεται στην τροπολογία που κατατέθηκε την Παρασκευή στη Βουλή, αναφορικά με την υποχρεωτική απογραφή των υπαλλήλων των ΑΕΙ. Επομένως, πλέον […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr