Βροντερό ΌΧΙ από την τρόικα στο αίτημα της κυβέρνησης για μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 15%

Η εξευτελιστική αντιμετώπιση της Ελλάδας από την τρόικα κορυφώθηκε.Το mail που καρτερικά περίμενε η κυβέρνηση σχετικά με τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 15% ήρθε με καθυστέρηση και ήταν αρνητικό.

»η τρόικα απάντησε καθυστερημένα με ένα διπλό όχι, τόσο για τη μείωση του φόρου όσο και για τη διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων»

Μάλιστα η τρόικα απάντησε καθυστερημένα με ένα διπλό όχι, τόσο για τη μείωση του φόρου όσο και για τη διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων.

»αν και η ηγεσία του υπ. Οικονομικών μέχρι τις 8 χθες το βράδυ δήλωνε άγνοια για την απάντηση της τρόικας στο αίτημα της μείωσης του ΕΦΚ, ωστόσο ασφαλείς πληροφορίες της «Κ» αναφέρουν ότι η απάντηση εστάλη νωρίς το μεσημέρι στην κυβέρνηση και ήταν αρνητική»

Και ενώ η οργή ξεχειλίζει για τη στάση της τρόικας η Καθημερινή αποκαλύπτει την περίεργη στάση της κυβέρνησης να κρύψει το διπλό όχι των τροικανών.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα »αν και η ηγεσία του υπ. Οικονομικών μέχρι τις 8 χθες το βράδυ δήλωνε άγνοια για την απάντηση της τρόικας στο αίτημα της μείωσης του ΕΦΚ, ωστόσο ασφαλείς πληροφορίες της «Κ» αναφέρουν ότι η απάντηση εστάλη νωρίς το μεσημέρι στην κυβέρνηση και ήταν αρνητική».

Πλέον το υπουργείο Οικονομικών, που οφείλει εξηγήσεις για την απόκρυψη εαν βεβαίως ισχύει, είναι εξαναγκασμένο να επαναδιατυπώσει την πρόταση στην τρόικα ξεχνώντας τη μείωση του φόρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση θα προβλέπει:

– Μικρή προκαταβολή του επιδόματος θέρμανσης στο 25% του συνολικού ποσού

– Αύξηση της επιδότησης σε 0,35 ευρώ ανά λίτρο από (0,28)

– Διεύρυνση των εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων

Πάντα κατά την Καθημερινή εξετάζεται να διευρυνθεί κατά 5.000 ευρώ το ύψος του ετήσιου εισοδήματος μέχρι του οποίου οι φορολογούμενοι θα δικαιούνται το επίδομα, για τον άγαμο στα 30.000 ευρώ από 25.000 που ήταν πέρυσι και για τον έγγαμο στα 40.000 ευρώ και μπόνους 5.000 ευρώ για κάθε παιδί.
Το αντίστοιχο θα εξεταστεί και για το ύψος της ακίνητης περιουσίας του φορολογούμενου (κατά 50.000 έως 100.000 ευρώ επιπλέον των 150.000 που ίσχυε πέρυσι)
.newsit.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Οκτώβριος, 2013, 12:11 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Βροντερό ΌΧΙ από την τρόικα στο αίτημα της κυβέρνησης για μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 15%”

  1. […] Η εξευτελιστική αντιμετώπιση της Ελλάδας από την τρόικα κορυφώθηκε.Το mail που καρτερικά περίμενε η κυβέρνηση σχετικά με τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 15% ήρθε με καθυστέρηση και ήταν αρνητικό. »η τρόικα απάντησε καθυστερημένα με ένα διπλό όχι, τόσο για τη μείωση του φόρου όσο και για τη διεύρυνση των εισοδηματικών […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr