Πρώτος ο Νίκος Βασιλειάδης στην ηλεκτρονική ψηφοφορία του alphafm.gr – Τελευταίος ο Μ.Χατζησυμεωνίδης

ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ - Υποψήφιος Δήμαρχος Καστοριάς

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η πρώτη ηλεκτρονική ψηφοφορία του alphafm.gr για τον επόμενο δήμαρχο της Καστοριάς.Θα ακολουθήσουν πολλές μετρήσεις για πολλά και διαφορετικά θέματα.

Σε αυτή την πρώτη ηλεκτρονική μάχη για τον δήμο Καστοριάς ο Ν.Βασιλειάδης είναι πρώτος και στην δεύτερη θέση Αγγελής και Θεοδοσόπουλος ο οποίος φαίνεται πως είναι δημοφιλέστερος από τον σημερινό δήμαρχο του οποίου η ομάδα σχεδόν έχει διαλυθεί….

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Οκτώβριος, 2013, 9:06 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Πρώτος ο Νίκος Βασιλειάδης στην ηλεκτρονική ψηφοφορία του alphafm.gr – Τελευταίος ο Μ.Χατζησυμεωνίδης”

  1. […] Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η πρώτη ηλεκτρονική ψηφοφορία του alphafm.gr για τον επόμενο δήμαρχο της Καστοριάς.Θα ακολουθήσουν πολλές μετρήσεις για πολλά και διαφορετικά θέματα. Σε αυτή την πρώτη ηλεκτρονική μάχη για τον δήμο Καστοριάς ο Ν.Βασιλειάδης είναι πρώτος και στην δεύτερη θέση Αγγελής και Θεοδοσόπουλος ο οποίος φαίνεται πως είναι δημοφιλέστερος από τον σημερινό δήμαρχο του […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr