Αποκλειστικές νέες πληροφορίες για την μεγάλη κλοπή σε γουναράδικο και στην επιχείρηση με το νέο υπερσύγχρονο κτίριο

Το προσωπικό, οι εργαζόμενοι της επιχείρησης σύμφωνα με τις πληροφορίες μας έφυγαν το περασμένο Σάββατο που σημαίνει πως μέχρι και σήμερα το πρωί στο κτίριο δεν βρίσκονταν κανείς.

Η αστυνομία ψάχνει και πληροφορίες από κάμερες που βρίσκονται στην περιοχή μιας και σύμφωνα με πληροφορία της τελευταίας στιγμής το σύστημα καταγραφής ( κάμερες,σκληρός δίσκος) δεν δούλευαν τουλάχιστον τις τελευταίες 10 ημέρες.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Οκτώβριος, 2013, 7:57 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Αποκλειστικές νέες πληροφορίες για την μεγάλη κλοπή σε γουναράδικο και στην επιχείρηση με το νέο υπερσύγχρονο κτίριο”

  1. […] Το προσωπικό, οι εργαζόμενοι της επιχείρησης σύμφωνα με τις πληροφορίες μας έφυγαν το περασμένο Σάββατο που σημαίνει πως μέχρι και σήμερα το πρωί στο κτίριο δεν βρίσκονταν κανείς. Η αστυνομία ψάχνει και πληροφορίες από κάμερες που βρίσκονται στην περιοχή μιας και σύμφωνα με πληροφορία της τελευταίας στιγμής το σύστημα καταγραφής ( κάμερες,σκληρός δίσκος) δεν δούλευαν […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr