Αδιάφορος ο δήμος Καστοριάς. Θα ξεπαγιάσουν φέτος οικογένειες….

Αρκετοί δήμοι προσπαθούν και διευκολύνουν νόμιμα και άμεσα τους δημότες τους με επιδότηση η και δωρεάν χορήγηση καυσόξυλων.

Ο δήμος Καστοριάς παρά την πρόταση της περασμένης εβδομάδας ( Αναστασίου, Βασιλειάδη) δεν έχει δείξει ουδεμία ευαισθησία τουλάχιστον να κάνει αυτό που άλλοι δήμαρχοι προσπάθησαν και το πέτυχαν.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Οκτώβριος, 2013, 7:35 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Αδιάφορος ο δήμος Καστοριάς. Θα ξεπαγιάσουν φέτος οικογένειες….”

  1. […] Αρκετοί δήμοι προσπαθούν και διευκολύνουν νόμιμα και άμεσα τους δημότες τους με επιδότηση η και δωρεάν χορήγηση καυσόξυλων. Ο δήμος Καστοριάς παρά την πρόταση της περασμένης εβδομάδας ( Αναστασίου, Βασιλειάδη) δεν έχει δείξει ουδεμία ευαισθησία τουλάχιστον να κάνει αυτό που άλλοι δήμαρχοι προσπάθησαν και το πέτυχαν. blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr