Τέσσερα στα δέκα νοικοκυριά θα μείνουν χωρίς θέρμανση το χειμώνα

Τέσσερα στα δέκα νοικοκυριά -ποσοστό 44% – δεν πρόκειται φέτος να αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης, η διάθεση του οποίου ξεκινά αύριο προς 1,27 λεπτά το λίτρο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη και 1,33 ευρώ σε νησιά και στην υπόλοιπη χώρα.

Αυτό προκύπτει από έρευνα της «Opinion» που έγινε για λογαριασμό της ΕΠΑ Αττικής σε περιοχές του Λεκανοπεδίου με έτοιμο δίκτυο φυσικού αερίου, το οποίο ωστόσο οι καταναλωτές δεν έχουν ακόμη ενεργοποιήσει λόγω της οικονομικής τους δυσπραγίας και του κόστους που αυτό συνεπάγεται.
Στο ερώτημα της «Opinion», «αν προτίθεστε να λειτουργήσετε την κεντρική θέρμανση κατά τον ερχόμενο χειμώνα», το 35% απαντά ότι «δεν θα τη λειτουργήσει καθόλου», ενώ ένα 9% δηλώνουν «δεν έχουμε αποφασίσει».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Οκτώβριος, 2013, 5:58 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Τέσσερα στα δέκα νοικοκυριά θα μείνουν χωρίς θέρμανση το χειμώνα”

  1. […] Τέσσερα στα δέκα νοικοκυριά -ποσοστό 44% – δεν πρόκειται φέτος να αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης, η διάθεση του οποίου ξεκινά αύριο προς 1,27 λεπτά το λίτρο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη και 1,33 ευρώ σε νησιά και στην υπόλοιπη χώρα. Αυτό προκύπτει από έρευνα της «Opinion» που έγινε για λογαριασμό της ΕΠΑ Αττικής σε περιοχές του Λεκανοπεδίου […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr