Δικαίωση για την ΑΝΚΑΣ με το θέμα των υπαλλήλων που διεκδικούσαν την μονιμότητα τους με αρκετές αποζημιώσεις

Το διοικητικό εφετείο εξέδωσε απόφαση που δικαιώνει την ΑΝΚΑΣ στο γνωστό ζήτημα των πέντε υπαλλήλων που είχαν προσφύγει εναντίον της απόλυσής τους μετά την λήξη της σύμβασής τους.

Η απόφαση σε λίγες μέρες θα φτάσει στην ΑΝΚΑΣ αλλά και στους ενδιαφερόμενους οι οποίοι ως τελευταία ένδικη διαδικασία έχουν το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Οκτώβριος, 2013, 3:41 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Δικαίωση για την ΑΝΚΑΣ με το θέμα των υπαλλήλων που διεκδικούσαν την μονιμότητα τους με αρκετές αποζημιώσεις”

  1. […] Το διοικητικό εφετείο εξέδωσε απόφαση που δικαιώνει την ΑΝΚΑΣ στο γνωστό ζήτημα των πέντε υπαλλήλων που είχαν προσφύγει εναντίον της απόλυσής τους μετά την λήξη της σύμβασής τους. Η απόφαση σε λίγες μέρες θα φτάσει στην ΑΝΚΑΣ αλλά και στους ενδιαφερόμενους οι οποίοι ως τελευταία ένδικη διαδικασία έχουν το Συμβούλιο της Επικρατείας. blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr