Τεράστιο πολιτικό και ηθικό θέμα η προκλητική αδιαφορία του δήμου Καστοριάς για παροχή βοήθειας σε οικογένειες που φέτος θα ξεπαγιάσουν

Έκκληση, επιτέλους κάποιος από τον δήμο ( δημοτικός σύμβουλος,τοπικά συμβούλια) να ασχοληθεί και να φέρει θέμα συζήτησης, πρόγραμμα βοήθειας για οικογένειες που δεν θα μπορέσουν και φέτος να ζεσταθούν.

Φθηνά και δωρεάν καυσόξυλα από τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού στους μόνιμους κατοίκους ανακοίνωσε, μιλώντας σήμερα στον Αντώνη Παραρά, πως υλοποιεί 2 χρόνια τώρα ο δήμος Σερβίων-Βελβεντού, προκαλώντας τεράστια ερωτηματικά για την τοπική αναισθησία. » Με πρόγραμμα και συνεργασίες του δήμου εξασφαλίζονται χιλιάδες τόνοι ξυλείας σε 100δες οικογένειες» κατέληξε ο δήμαρχος κ. Βασίλης Κωνσταντόπουλος.

Στον νομό Καστοριάς οι δήμοι Άργους Ορεστικού και Νεστορίου χρόνια τώρα σε πολύ χαμηλή τιμή αλλά και δωρεάν δίνουν καυσόξυλα σε 100δες πολίτες.

Και δεν φτάνει που κανένας στον δήμο Καστοριάς δεν προσπαθεί να κινήσει μια τέτοια διαδικασία, έχουμε και την πολύ παράξενη »κλοπή» 500 τόνων στην Κλεισούρα όπου η δημοτική αρχή Καστοριάς μουδιασμένη απλά λέει πως παρακολουθεί το θέμα.

Πρόταση για το πως μπορεί να γίνει αυτό και στον Δήμο Καστοριάς κατέθεσε ο π. Γραμματέας της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ Θωμάς Αναστασίου αλλά είχαμε και δέσμευση από τον υποψήφιο δήμαρχο Καστοριάς Νίκο Βασιλειάδη πως τον ερχόμενο Σεπτέμβριο 500 τουλάχιστον οικογένειες θα έχουν δωρεάν από 7 περίπου τόνους.

Οι μοναδικοί που δεν αντιδρούν σε αυτό το κρίσιμο θέμα είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι της Καστοριάς αλλά και ο ίδιος ο δήμαρχος.

Αρκετοί δήμαρχοι και δήμοι προχώρησαν σε τέτοιες ευαίσθητες δράσεις ανακουφίζοντας χιλιάδες πολίτες, μεγάλη όμως είναι η έκπληξη για την στάση του δήμου Καστοριάς που δεν αντιδρά και δεν προχωρά σε τέτοια κίνηση με στόχο τουλάχιστον να μην ξεπαγιάσουν οικογένειες.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Οκτώβριος, 2013, 5:41 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Τεράστιο πολιτικό και ηθικό θέμα η προκλητική αδιαφορία του δήμου Καστοριάς για παροχή βοήθειας σε οικογένειες που φέτος θα ξεπαγιάσουν”

  1. […] Έκκληση, επιτέλους κάποιος από τον δήμο ( δημοτικός σύμβουλος,τοπικά συμβούλια) να ασχοληθεί και να φέρει θέμα συζήτησης, πρόγραμμα βοήθειας για οικογένειες που δεν θα μπορέσουν και φέτος να ζεσταθούν. Φθηνά και δωρεάν καυσόξυλα από τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού στους μόνιμους κατοίκους ανακοίνωσε, μιλώντας σήμερα στον Αντώνη Παραρά, πως υλοποιεί 2 χρόνια τώρα ο δήμος […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr