Παρέμβαση του ΣΕΓ για την χθεσινή απίστευτη κλοπή 400 γουναρικών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Θέμα: Έντονος Προβληματισμός για τη κλοπή σε Εταιρεία Γουναρικών.

Με αφορμή την πρωτοφανή σε μέγεθος κλοπή γουναρικών από μεγάλη γουνοποιητική επιχείρηση της Καστοριάς, θα θέλαμε να εκφράσουμε τον προβληματισμό μας και να προτρέψουμε τους συναδέλφους γουνοποιούς να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας των επιχειρήσεων τους (συναγερμός, κάμερα ασφαλείας, κάγκελα, κλειστές πόρτες & παράθυρα, συχνοί έλεγχοι και συντηρήσεις υποδομών, έλεγχος εισόδου & εξόδου επισκεπτών, συνεργασία με την αστυνομία κλπ) ώστε να μην γίνεται ο κλάδος της γούνας και η περιοχή μας, εύκολος στόχος επιτήδειων απατεώνων.

Σε συνάντηση που είχανε σήμερα η Διοίκηση του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών με τον Αστυνομικό Διευθυντή Καστοριάς κ. Σταυρακάκη αναλύθηκαν τα θέματα ασφάλειας της περιοχής σε σχέση με τις επιχειρήσεις γουναρικών και η βελτίωση του τρόπου προστασίας τους.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και πιστεύει ότι με διαρκή συνεργασία και τήρηση των κανόνων ασφαλείας θα μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε το ήρεμο κλίμα στην περιοχή μας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Οκτώβριος, 2013, 7:15 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Παρέμβαση του ΣΕΓ για την χθεσινή απίστευτη κλοπή 400 γουναρικών”

  1. […] ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Θέμα: Έντονος Προβληματισμός για τη κλοπή σε Εταιρεία Γουναρικών. Με αφορμή την πρωτοφανή σε μέγεθος κλοπή γουναρικών από μεγάλη γουνοποιητική επιχείρηση της Καστοριάς, θα θέλαμε να εκφράσουμε τον προβληματισμό μας και να προτρέψουμε τους συναδέλφους γουνοποιούς να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας των επιχειρήσεων τους (συναγερμός, κάμερα ασφαλείας, κάγκελα, […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr