Απών ο Χατζησυμεωνίδης σε κρίσιμη σύσκεψη του ΔΑΚΗ για τα έργα του ΕΣΠΑ

Ειδική συνεδρίαση χθες στην περιφέρεια Δ. Μακεδονίας για την πορεία των έργων του ΕΣΠΑ με ενημέρωση από τον Γιώργο Δακή.

Εντύπωση προκάλεσε πως ο μόνος δήμαρχος που απουσίαζε και δεν τον εκπροσώπησε κανείς ήταν ο κ. Μανώλης Χατζησυμεωνίδης δήμαρχος του Δ. Καστοριάς.

Ο κ. Χατζησυμεωνίδης εδώ και 1,5 χρόνο έχει καταγγείλει την στάση του Γ. Δακή με βαριές κουβέντες.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Οκτώβριος, 2013, 6:16 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Απών ο Χατζησυμεωνίδης σε κρίσιμη σύσκεψη του ΔΑΚΗ για τα έργα του ΕΣΠΑ”

  1. […] Ειδική συνεδρίαση χθες στην περιφέρεια Δ. Μακεδονίας για την πορεία των έργων του ΕΣΠΑ με ενημέρωση από τον Γιώργο Δακή. Εντύπωση προκάλεσε πως ο μόνος δήμαρχος που απουσίαζε και δεν τον εκπροσώπησε κανείς ήταν ο κ. Μανώλης Χατζησυμεωνίδης δήμαρχος του Δ. Καστοριάς. Ο κ. Χατζησυμεωνίδης εδώ και 1,5 χρόνο έχει καταγγείλει την στάση του Γ. […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr