ΠΡΟΣΟΧΗ: Ηλεκτρονικοί απατεώνες αδειάζουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Τράπεζας Πειραιώς!

Έχετε λογαριασμό στην Πειραιώς; Εάν λάβετε το παρακάτω email επικοινωνήστε αμέσως με την τράπεζα ή την αστυνομία…
Η ίδια η Τράπεζα Πειραιώς ενημερώνει τους πελάτες της για απόπειρα υποκλοπών (phising) σε τραπεζικούς λογαριασμούς των πελατών της.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της τράπεζας:

Σας ενημερώνουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια υποκλοπής στοιχείων μέσω αποστολής emails (phishing). Τα emails, τα οποία υποτίθεται ότι έχουν αποσταλεί από την Τράπεζα Πειραιώς, προτρέπουν τον παραλήπτη να μεταβεί σε μια σελίδα, όπου πρέπει να πληκτρολογήσει προσωπικά στοιχεία πιστωτικών καρτών.

Για τον λόγο αυτό εφιστούμε την προσοχή σας:

ΜΗΝ συμπληρώσετε κανένα στοιχείο σας σε κανένα έντυπο ή σελίδα, τα οποία λάβατε μέσω e-mail. Σας υπενθυμίζουμε ότι η Τράπεζα Πειραιώς δεν θα σας ζητήσει ποτέ, με κανέναν τρόπο και για κανένα λόγο, να αποκαλύψετε προσωπικά σας στοιχεία, όπως στοιχεία λογαριασμών και καρτών, κωδικούς ATM και κωδικούς εισόδου στις υπηρεσίες web banking, mobile banking ή phone banking.

Δείτε δείγμα το email που ΔΕΝ πρέπει να απαντήσετε:

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Οκτώβριος, 2013, 8:20 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “ΠΡΟΣΟΧΗ: Ηλεκτρονικοί απατεώνες αδειάζουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Τράπεζας Πειραιώς!”

  1. […] Έχετε λογαριασμό στην Πειραιώς; Εάν λάβετε το παρακάτω email επικοινωνήστε αμέσως με την τράπεζα ή την αστυνομία… Η ίδια η Τράπεζα Πειραιώς ενημερώνει τους πελάτες της για απόπειρα υποκλοπών (phising) σε τραπεζικούς λογαριασμούς των πελατών της. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της τράπεζας: Σας ενημερώνουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια υποκλοπής στοιχείων μέσω αποστολής emails (phishing). Τα […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr