Μας κοροϊδεύουν απροκάλυπτα Σαββόπουλος και όλοι οι Π.Σ του Ν.Καστοριάς – Ανακοίνωσαν παραιτήσεις και τώρα όλοι κρύβονται

Πριν πέντε μήνες Σαββόπουλος και όλοι οι τοπικοί περιφερειακοί σύμβουλοι της Π.Ε Καστοριάς απειλούσαν με ομαδική παραίτηση για την Αρχιτεκτονική προτείνοντας με κοινή επιστολή ως τελευταία ευκαιρία την εξουσιοδότηση προς τον Γ. Δακή ώστε να αποκαταστήσει την μεγάλη αδικία σε βάρος της Καστοριάς.

Στην ανακοίνωση που διάβασε ο Δημήτρης Σαββόπουλος ομόφωνα δήλωναν όλοι οι σύμβουλοι πως αν σε εύλογο διάστημα δεν αλλάξει η απόφαση για την αρχιτεκτονική θα παραιτηθούν.

Περάσαν 5 μήνες και χωρίς καμία ντροπή ακόμα και χθες στο περίφημο περιφερειακό συμβούλιο με μοναδικό θέμα τα πολλά και τρομερά έργα από το ΕΣΠΑ, σώπασαν, κατέβασαν κεφάλια και δεν ανέφεραν τίποτα πλην του κ. Αποστόλη Κιοσσέ που έβαλε το θέμα μαζί με αυτό της σήραγγας στην Κλεισούρα ( θέμα φάντασμα).

Δείτε το video ( 4.6.2013) με τις δηλώσεις Σαββόπουλου όπου ειδικά προς το τέλος ανακοινώνει τις παραιτήσεις ως δεδομένες εφόσον δεν επιστρέψει η Αρχιτεκτονική στην Καστοριά.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oL1p93zV_hs[/youtube]

Περιφερειακοί Σύμβουλοι Καστοριάς
Οικονομίδου Φιλάρετη

Δημήτρης Σαββόπουλος

Χαρούμενος Πασχάλης
Τζιώτζης Απόστολος
Χατζηζήσης Αλέξανδρος
Αποστολίδης Κωνσταντίνος
Ταλίδης Φιλώτας
Εμμανουηλίδης Δημήτριος

Αποστόλης Κιοσσές

Αγλαΐα Δούφλια

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Οκτώβριος, 2013, 10:02 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Μας κοροϊδεύουν απροκάλυπτα Σαββόπουλος και όλοι οι Π.Σ του Ν.Καστοριάς – Ανακοίνωσαν παραιτήσεις και τώρα όλοι κρύβονται”

  1. […] Πριν πέντε μήνες Σαββόπουλος και όλοι οι τοπικοί περιφερειακοί σύμβουλοι της Π.Ε Καστοριάς απειλούσαν με ομαδική παραίτηση για την Αρχιτεκτονική προτείνοντας με κοινή επιστολή ως τελευταία ευκαιρία την εξουσιοδότηση προς τον Γ. Δακή ώστε να αποκαταστήσει την μεγάλη αδικία σε βάρος της Καστοριάς. Στην ανακοίνωση που διάβασε ο Δημήτρης Σαββόπουλος ομόφωνα δήλωναν όλοι οι σύμβουλοι […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr