Απίστευτες δηλώσεις Χατζησυμωνίδη, » μόλις παραιτηθείτε εσείς αμέσως μετά σύσσωμοι θα παραιτηθούμε όλοι……»

ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και όχι μόνο –

Χάος, υποσχέσεις, ψέματα, ο νομός Καστοριάς με αφορμή την χαμένη υπόθεση της Αρχιτεκτονικής άκουσε και ακούει απίστευτες δηλώσεις Αντιπεριφερειάρχη,Δημάρχου Καστοριάς,Αντωνίου.

Καταθέτουν παραιτήσεις μπροστά στις κάμερες πριν 5 μήνες και τρέμουν στην ιδέα να εγκαταλείψουν τις καρέκλες.

Χάθηκε πλέον η σοβαρότητα και η εμπιστοσύνη.

Δείτε στο video την τοποθέτηση Χατζησυμεωνίδη σε περιφερειακό συμβούλιο ο οποίος μάλιστα πολύ εύστοχα αμφισβητεί ( και χωρίς να ντρέπονται κάποιοι) αυτό που δήλωναν πως θα κάνουν οι περιφερειακοί σύμβουλοι, δηλ. να παραιτηθούν.

Το θέμα είναι πως και ο δήμαρχος, αν είναι δυνατόν, δηλώνει πως όλοι θα παραιτηθούμε απλά ξεκινήστε πρώτοι εσείς.

 

Και το κορυφαίο……Μ.Αντωνίου βουλευτής Ν.Δ Καστοριάς » για την Αρχιτεκτονική έδωσα μεγάλο αγώνα και ανέλαβα το κόστος»

δηλ. τι κάνατε, τι εννοείται ανέλαβα το κόστος, η αρχιτεκτονική χάθηκε και εσείς είστε στην θέση σας, πως δηλ. κάποιος αναλαμβάνει το κόστος…….

Γελάμε και κλαίμε……

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Οκτώβριος, 2013, 10:28 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

2 Σχόλια για “Απίστευτες δηλώσεις Χατζησυμωνίδη, » μόλις παραιτηθείτε εσείς αμέσως μετά σύσσωμοι θα παραιτηθούμε όλοι……»”

  1. […] ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και όχι μόνο – Χάος, υποσχέσεις, ψέματα, ο νομός Καστοριάς με αφορμή την χαμένη υπόθεση της Αρχιτεκτονικής άκουσε και ακούει απίστευτες δηλώσεις Αντιπεριφερειάρχη,Δημάρχου Καστοριάς,Αντωνίου. Καταθέτουν παραιτήσεις μπροστά στις κάμερες πριν 5 μήνες και τρέμουν στην ιδέα να εγκαταλείψουν τις καρέκλες. Χάθηκε πλέον η σοβαρότητα και η εμπιστοσύνη. Δείτε στο video […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

  2. TZIMHS

    Πού το παράξενο!Οι ασκούντες πολιτική σήμερα πριν κατέβουν ως υποψήφιοι σπουδάζουν πρώτα…ηθοποιία.Αλλιώς πως θα καταφέρουν να κλέψουν την ψήφο του ανυποψίαστου (βαθιά κοιμωμένου) πολίτη?

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr