Δείτε εάν δικαιούστε επίδομα θέρμανσης

Συμπληρώστε όλα τα πεδία, για να βρείτε εάν δικαιούστε το βοήθημα και να υπολογίστε ποιο είναι το ακριβές ποσό που θα πάρετε .

Τώρα μπορείτε να υπολογίστε μόνος σας εάν δικαιούστε επίδομα θέρμανσης και πόσο, ανάλογα με το οικογενειακό εισόδημα, το εμβαδόν της κατοικίας σας και την περιοχή. Ένα ηλεκτρονικό «εργαλείο»  βρίσκεται στην διαθεσή σας.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εισάγετε τα στοιχεία για τον τόπο κατοικίας, την οικογενειακή σας κατάσταση, το οικογενειακό εισόδημα (και των δύο συζύγων), το εμβαδόν της κατοικίας σας και την αξία της ακίνητης περιουσίας σας.

Δείτε εδώ τους όρους, τις προϋποθέσεις και τον τρόπο χορήγησης:http://www.protothema.gr/economy/article/320627/prokatavolika-to-25-tou-epidomatos-petrelaiou-molis-katatethei-i-aitisi/

Με το εργαλείο μπορείτε να υπολογίσετε:

Α. Το κόστος του πετρελαίου θέρμανσης. Εμφανίζεται προσυμπληρωμένη η τιμή του 1,4 ευρώ ανά λίτρο που είναι μια ενδεικτική τιμή. Στην περιοχή όπου ζείτε, η τιμή μπορεί να είναι μικρότερη ή μεγαλύτερη γι’ αυτό σας δίνεται η δυνατότητα να συμπληρώσετε όποια τιμή θέλετε

Β. Αν δικαιούστε επιστροφή φόρου καθώς και το ποσό στο οποίο θα φτάσει. Το εργαλείο λαμβάνει υπ’ όψιν τα κριτήρια που πρέπει να πληρούνται (εισοδηματικά, περιουσιακά, γεωγραφικά) και υπολογίζει αυτόματα το ποσό που σας αναλογεί ως επίδομα θέρμανσης, με τη μορφή επιστροφής φόρου.
Εδώ θα βρείτε την φόρμα υπολογισμού και περισσότερες πληροφορίες:
http://www.money-money.gr/news/ipologiste-ean-dikeouste-epidoma-thermansis-ke-poso-/547

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Οκτώβριος, 2013, 7:50 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr