Εργαζόμενοι ΟΤΑ: Δεν έχουν πάρει ακόμη την εκλογική αποζημίωση!

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καταγγέλλει ότι δεκαέξι μήνες μετά την τελευταία διπλή εκλογική αναμέτρηση η εκλογική αποζημίωση στους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που έφεραν σε πέρας τη διαδικασία, δεν έχει ακόμη καταβληθεί. Το ποσό αποζημίωσης που αναλογεί στους Δημοτικούς Υπαλλήλους ανέρχεται στα 97 ευρώ και στα 126 ευρώ αντίστοιχα και μάλιστα μικτά. Σύμφωνα με την καταγγελία των συνδικαλιστών, η καταβολή καθυστερεί με την επίκληση γραφειοκρατικών προσχημάτων. Και το μήνυμα που απευθύνουν στην κυβέρνηση είναι το εξής:

«Επειδή όμως πολύ σύντομα θα ξαναγίνουν εκλογές προειδοποιούμε την κυβέρνηση και ιδιαίτερα το Υπουργείο Εσωτερικών αλλά και τους αιρετούς πως οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θα ξεχάσουν την εξευτελιστική συμπεριφορά σε βάρος τους και θα απαντήσουν αναλόγως».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δέκα έξι (16) μήνες μετά την τελευταία διπλή εκλογική αναμέτρηση η εκλογική αποζημίωση στους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που έφεραν σε πέρας τη διαδικασία, δεν έχει ακόμη καταβληθεί.

Επισημαίνουμε για μία ακόμη φορά πως το ποσό αποζημίωσης που αναλογεί στους Δημοτικούς Υπαλλήλους είναι εξευτελιστικό. 97,00 ευρώ και 126,00 ευρώ αντίστοιχα και μάλιστα μικτά…!!!

Στους εργαζόμενους λείπουν πολύ περισσότερα προκειμένου να καλύψουν τις βασικές καθημερινές ανάγκες τους. Είναι όμως ενδεικτικό της συνεχιζόμενης προσπάθειας απαξίωσης του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εξευτελισμού των εργαζομένων σε αυτή!!!

Δεν είναι αρκετό το ότι οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. έφεραν σε πέρας δύο εκλογικές αναμετρήσεις έναντι φιλοδωρήματος σε αντίθεση με άλλους κλάδους εργαζομένων, συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να προφασίζονται γραφειοκρατικά προσχήματα προκειμένου να μην καταβληθούν τα ελάχιστα χρήματα.

Οι εργαζόμενοι πλέον αντιλαμβάνονται πως ο στόχος δεν είναι απλά η εξοικονόμηση χρημάτων, αλλά η κλιμακούμενη απαξίωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του ανθρώπινου δυναμικού της για το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ των υπηρεσιών που οι Ο.Τ.Α. προσφέρουν στους πολίτες!!!

Επειδή όμως πολύ σύντομα… θα ξαναγίνουν εκλογές προειδοποιούμε την κυβέρνηση και ιδιαίτερα το Υπουργείο Εσωτερικών αλλά και τους αιρετούς πως οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θα ξεχάσουν την εξευτελιστική συμπεριφορά σε βάρος τους και θα απαντήσουν αναλόγως.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Οκτώβριος, 2013, 10:54 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr