Επίδομα ανεργίας και στους εποχικά απασχολούμενους

Διευρύνονται οι δικαιούχοι επιδότησης των εποχικώς απασχολούμενων, λόγω ανεργίας, με νέα ρύθμιση.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μαντιάτης, έκανε δεκτή (με μικρή τροποποίηση) τροπολογία 33 βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, με την οποία ρυθμίζεται η επιδότηση των απασχολούμενων σε τουριστικά και άλλα εποχικά επαγγέλματα, οι οποίοι λόγω της επαναλαμβανόμενης κατ’ έτος επιδότησής τους λόγω ανεργίας, έχουν συμπληρώσει τα 450 ημερομίσθια στην τελευταία τετραετία για το 2013 και τα 400 από το 2014, πριν από την έναρξη της νέας επιδότησης.

Με βάση την τροποποίηση του υπουργού επί της τροπολογίας, οι διατάξεις εφαρμόζονται και σε δικαιούχους τακτικής επιδότησης ανεργίας, οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει από 150 έως 200 ημέρες εργασίας (αντί 179 ημέρες που ζητούσαν οι βουλευτές).

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Οκτώβριος, 2013, 6:30 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr