Πρωτοβουλία Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών για το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών – Για το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς….κουβέντα

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ –

Κατόπιν πρόσκλησης του  Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Γεώργιου ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ, πραγματοποιήθηκε χθες  22-10-2013 συνάντηση με το Δ.Σ. της Ένωσης μας με θέμα το κτιριακό πρόβλημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών και τη διαδικασία μεταστέγασης των Υπηρεσιών της.
Κατά την συνάντηση ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε διεξοδικά για την κρατούσα κατάσταση και τη στασιμότητα που επικρατεί στην εξέλιξη του ζητήματος, ενώ εκ μέρους μας  τονίσθηκε η θέση μας για ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών προς εξεύρεση οριστικής λύσης ως η πλέον ενδεδειγμένη οδός απέναντι στις δαιδαλώδεις και αδιέξοδες διαδρομές της γραφειοκρατίας των συναρμόδιων υπηρεσιών.
Ο κ. ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ δεσμεύτηκε ότι παρόλο που η Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας δεν εμπλέκεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο στις διαδικασίες που ήδη έχουν δρομολογηθεί για τη μεταστέγαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, θα καταβάλει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα κάθε δυνατή προσπάθεια και θα παράσχει κάθε συνδρομή για την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος μας.
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Οκτώβριος, 2013, 11:57 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr