Οικογενειακά επιδόματα Α21 ανοίγει η διόρθωση στο taxisnet

Ανοίγει σήμερα στο taxisnet εκτός απροόπτου το α21 για την διόρθωση λαθών από τους δικαιούχους των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ σύμφωνα με αναρτηση του Γενικού Γραμματέα εσόδων Χ Θεοχάρη.
Συγκεκριμένα ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων Χ. Θεοχάρης σε ερώτηση ενδιαφερόμενης μέσω twitter σχετικά με το Α21 και την διόρθωση λαθών μέσω taxisnet ανέφερε ότι εκτός απροόπτου από σήμερα θα τεθεί σε λειτουργία η ηλεκτρονική εφαρμογή στο Taxisnet. Με αυτό τον τρόπο οι φορολογούμενοι που είχαν κάνει λάθος στο έντυπο Α21 θα μπορούν να μπαίνουν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο taxisnet και να προχωρούν σε διόρθωση λαθών στο Α21 χωρίς να πηγαίνουν στον ΟΓΑ όπως έπρεπε να κάνουν μέχρι τώρα .
Τα στοιχεία που συμπληρώνονται στο Α21 είναι τα κάτωθι:
-Τον αριθμό οικογενειακής μερίδας από το δημοτολόγιο του Δήμου όπου είναι εγγεγραμμένα όλα τα μέλη με κανονική εγγραφή (όχι ενδεικτική).
-Τον αριθμό ΙΒΑΝ του λογαριασμού του σε Τράπεζα ή στα ΕΛ.ΤΑ., στον οποίο θα πιστώνεται το ποσό των επιδομάτων. -Τους ΑΜΚΑ όλων των μελών της οικογένειας. Ειδικότερα ο ΑΜΚΑ του αιτούντα /δικαιούχου είναι υποχρεωτικός, προκειμένου να καταστεί δικαιούχος είσπραξης των επιδομάτων.
-Την ονομασία του Δήμου, της Δημοτικής Ενότητας και της Δημοτικής-Τοπικής Κοινότητας, όπου κατοικεί. Η αιτηση θα ανοίξει σήμερα στο taxisnet

www.dikaiologitika.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Οκτώβριος, 2013, 1:47 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr