Αντιδράσεις βουλευτών για το e-pass: «Ας μην δίνουμε δικαιώματα…»

Τι δηλώνουν Κωνσταντινόπουλος, Σιούφας, Παπαδημούλης, Ψυχάρης -αν και οι δύο τελευταίοι δεν το δικαιούνται…

Με προβληματισμό και δυσφορία αντιμετωπίζουν ορισμένοι βουλευτές τη θέσπιση του νέου προκλητικού προνομίου, σύμφωνα με το οποίο οι εθνοπατέρες της περιφέρειας θα δικαιούνται δωρεάν e-pass διοδίων για τη μετακίνηση απο και προς τις εκλογικές τους περιφέρειες.

Ηδη, ο κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, βουλευτής Αρκαδίας με το ΠΑΣΟΚ, ξεκαθάρισε ότι δεν θα κάνει χρήση και σημείωσε πως «ο πρόεδρος της Βουλής οφείλει να αναθεωρήσει την απόφαση. Είναι θέμα ηθικό και ουσιαστικό. Δεν χρειάζεται να δίνουμε δικαιώματα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, και ο συνάδελφός του, Παύλος Σιούφας, που εκλέγεται στην Καρδίτσα, δήλωσε ότι θα αρνηθεί να λάβει το δωρεάν e-pass.

Πέραν αυτών, την αντίθεσή τους εξέφρασαν και οι κ.κ. Δημήτρης Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) και Ανδρέας Ψυχάρης, οι οποίοι όμως, ως βουλευτές Β’ και Α’ Αθήνας αντίστοιχα, δεν δικαιούνται δωρεάν διέλευση απο διόδια.

Πάντως, ο κ. Παπαδημούλης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Real, είπε: «Το μέτρο για τα διόδια στους βουλευτές της περιφέρειας είναι λάθος και πρέπει να αποσυρθεί, γιατί δικαίως σκανδαλίζει την κοινή γνώμη. Σε κάθε περίπτωση, αν ισχύσει παρά τη διαφωνία μας, είναι υποχρεωμένη η Βουλή να δίνει τη λίστα όσων κάνουν χρήση και πόσα χρήματα γλιτώνουν μηνιαίως. Τουλάχιστον, να υπάρχει ο δημόσιος έλεγχος».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Οκτώβριος, 2013, 5:32 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr