ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δύσκολο το κλίμα για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας κ. Γ. Παπαϊορδανίδη, και πολύ πιο δύσκολα για τον Αποστόλη Κιοσσές τα δεδομένα στον νομό Καστοριάς.

Μετά το » κόψιμο» Αναστασίου ο πρώην δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Αποστόλης Κιοσσές, χωρίς να έχει ακόμη όλο το ΠΑΣΟΚ στο πλευρό του θα πρέπει να κινητοποιήσει μηχανισμούς και » πράσινους» ψηφοφόρους ώστε να αλλάξει το πολύ άσχημο, για το ΠΑΣΟΚ, κλίμα στον γαλάζιο νομό Καστοριάς.

Ακόμη και σήμερα στο ΠΑΣΟΚ επικρατεί χάος, δεν υπάρχει οργάνωση, δεν έχουν ανακοινωθεί ονόματα, ούτε καν το όνομα του κ. Κιοσσέ, την στιγμή που το ίδιο το κόμμα έλεγε πως όλα θα τα έχει έτοιμα από τον περασμένο Ιούνιο.

Πρόγραμμα για τον νομό δεν ακούμε, επισκέψεις Παπαϊορδανίδη δεν γίνονται, λες και στο ΠΑΣΟΚ απλά περιμένουν να γίνει αυτό που λέει όλη η περιφέρεια για την μάχη ΔΑΚΗ-ΠΑΠΑΙΟΡΔΑΝΙΔΗ.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Σεπτέμβριος, 2010, 8:52 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr