Ακατάσχετο το επίδομα ανεργίας

Ακατάσχετο θα είναι το επίδομα ανεργίας τα εκπαιδευτικά επιδόματα και οι αμοιβές που παρέχονται από προγράμματα χρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο σύμφωνα με το νομοσχέδιο που κατατέθηκε από το υπουργείο Εργασίας για τις ρυθμίσεις στο ασφαλιστικό.
Συγκεκριμένα το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό θεσμοθετήτε το ακατάσχετο, για τα εκπαιδευτικά επιδόματα το επίδομα ανεργίας και τους ωφελούμενους δράσεων που συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.
Με τις διατάξεις αυτές παρέχεται προστασία σε ανέργους αλλά και άλλους δικαιούχους που οφείλουν σε τράπεζες , δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία ώστε να μην γίνονται κατασχέσεις των ποσών που λαμβάνουν από το επίδομα ανεργίας και άλλα επιδόματα αλλά και αμοιβές που συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (κοινωφελή εργασία , επιταγή εισόδου κτλ) σε περίπτωση που ο δικαιούχος έχει οφειλές.

www.dikaiologitika.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Οκτώβριος, 2013, 6:49 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr