Σε άθλια κατάσταση η λίμνη Καστοριάς – Κίνδυνος ακόμα και για καρκινοπάθειες

Στην απαράδεκτη κατάσταση και την καταστροφή της λίμνης Καστοριάς κάνει αναφορά ο τοπικός Τύπος σχολιάζοντας την αδιαφορία όλων των αιρετών τα τελευταία χρόνια.

Image Hosted by ImageShack.us
Μάλιστα πολλές περιβαντολλογικές μελέτες που έχουν εκπονηθεί από διάφορους φορείς και κυρίως από περιβαντολόγους του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) γίνονται αναφορές για επικείμενη νέκρωση της λίμνης από τους ζώντες οργανισμούς σε αυτήν, ενώ η μόλυνση της είναι τόσο μεγάλη που αν κάποιος παραμείνει για πολύ ώρα κοντά της κινδυνεύει ακόμα και να εμφανίσει κάποιου είδους καρκίνωμα!

Image Hosted by ImageShack.us
Πάρα τις συνεχείς εκκλήσεις των ειδικών και τα SOS που εκπέμπουν και σύμφωνα με το τοπικό πόρταλ alphafm.gr η μόλυνση είναι πλέον ανεξέλεγκτη.Image Hosted by ImageShack.us

Η παρούσα δημοτική αρχή, σύμφωνα πάντα με τον τοπικό Τύπο, όπως και η περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δεν έχουν ασχοληθεί σοβαρά με το μεγάλο πρόβλημα. Οι φωτογραφίες από τη σημερινή κατάσταση της λίμνης είναι ενδεικτικές του μεγέθους καταστροφής.

paraskhnio.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 31,Οκτώβριος, 2013, 6:54 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr