Αγχωμένος και πολύ εκνευρισμένος ο Μανώλης Χατζησυμεωνίδης για το σκάνδαλο με τα κλεμμένα καυσόξυλα από την Κλεισούρα. Άλλη μια υπόθεση του δήμου Καστοριάς στην δικαιοσύνη

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ- Ποινική δίωξη, πορίσματα,ανακρίσεις,εισαγγελία και κλεμμένοι 100δες τόνοι καυσόξυλων από τον δήμο Καστοριάς ( Δ.Δ Κλεισούρας) .

Στο δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς και πάλι συζήτηση για νέο σκάνδαλο κλοπής αυτή την φορά ( μετά από αποκάλυψη του alphafm.gr) 300 περίπου τόνων από την Κλεισούρα.

Ο Κώστας Λιάντσης από την μειοψηφία προσπάθησε να κάνει αναφορά στο θέμα τονίζοντας τις ευθύνες του δήμου Καστοριάς αλλά ο Μ. Χατζησυμεωνίδης τον διέκοπτε και τον ειρωνεύονταν συνεχώς προσπαθώντας να μην τον αφήσει να αναφερθεί και στις φοβερές αναφορές-καταγγελίες του Βαγγέλη Ζέρβα για κλέφτες.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Νοέμβριος, 2013, 8:54 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση



Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery





Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr