Αυτοί είναι οι δύο νεκροί από την επίθεση στο Νέο Ηράκλειο
Ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης δέχθηκαν τα πυρά αγνώστων το απόγευμα της Παρασκευής
Ο 27χρονος Γιώργος Φουντούλης και ο 22χρονος Μανώλης Καπελώνης είναι οι δύο νεαροί που έπεσαν νεκροί στην τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Το τρίτο άτομο, ο 29χρονος Αλέξανδρος Γέροντας, που δέχτηκε, επίσης, τα πυρά των αγνώστων έχει τραυματιστεί βαρύτατα στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα.
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, οι δύο δράστες πάρκαραν τη μοτοσικλέτα τους στη λεωφόρο Ηρακλείου και κατευθύνθηκαν πεζοί προς τα δύο μέλη της ΧΑ, πυροβολώντας τους συνολικά 12 φορές.
Ο ένας εκ των θυμάτων εργαζόταν σε καφέ μπαρ του Ηρακλείου και ο δεύτερος σε επιχείρηση του πατέρα του.
ΑΠ ΤΟ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ ΕΥΠ ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ. ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΗΤΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΡΙΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΑ, ΕΥΠ, CIA, MOSSAD,KGB ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ (ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ). ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ. Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.