Μέχρι τέλος του χρόνου ο «Στόλος για την Ελευθερία ΙΙ»

Μέχρι τέλος του χρόνου εκτιμάται ότι θα αναχωρήσει για τη Γάζα ο δεύτερος «Στόλος της Ελευθερίας».
Σε συνέντευξη Τύπου που…


έδωσαν σήμερα τα μέλη της πρωτοβουλίας «Ελευθερία για τη Γάζα», παρουσία και μελών από τις αντίστοιχες πρωτοβουλίες από τις χώρες που συμμετέχουν στο Στόλο, τονίστηκε ότι μέχρι τέλος του χρόνου τα πλοία θα είναι έτοιμα να αναχωρήσουν, ωστόσο διευκρινίστηκε ότι αυτό θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις και τη στάση του Ισραήλ.
Στο Στόλο μέχρι στιγμής συμμετέχουν οκτώ πλοία, ενώ εκτιμάται ότι μέχρι την ημερομηνία αναχώρησής του θα ενταχθούν σ’ αυτόν τουλάχιστον ακόμη δύο.
Επισημάνθηκε επίσης ότι η δεύτερη αποστολή θα είναι αναβαθμισμένη τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά, με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών από περισσότερες χώρες, και μάλιστα από χώρες οι οποίες πρωταγωνιστούν στη διεθνή πολιτική σκηνή.
Ο πρώτος στόλος είχε αναχωρήσει για τη Γάζα στα τέλη Μαΐου και είχε δεχτεί επίθεση στις 31 Μαΐου από άνδρες του ισραηλινού στρατού, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν εννέα ειρηνιστές.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Σεπτέμβριος, 2010, 12:22 πμ. στις Κατηγορίες ΔΙΕΘΝΗ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr