ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Ευχαριστούμε την περιφέρεια και την Π.Ε Καστοριάς για τον »μεγάλο αγώνα» που έδωσαν για την σήραγγα της Κλεισούρας. Δείτε την αλήθεια

Αφιερωμένη η απάντηση για την σήραγγα της Κλεισούρας του Γιώργου Γιαννούση, Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ όπου δήλωσε σε επιτροπή για τα έργα του ΕΣΑΠ πως δεν γνωρίζει καθόλου το θέμα.

κ. Δακή, κ. Σαββόπουλε, κύριοι κυρίες του περιφερειακού συμβουλίου η αλήθεια για τον μεγάλο »αγώνα» που δώσατε τρία χρόνια ως περιφέρεια και Π.Ε Καστοριάς για την σήραγγα της Κλεισούρα μόλις φάνηκε, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο άνθρωπος που ασχολείται όσο κανένας άλλος με αυτά τα έργα, ο Γ.Γ Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, στην αρμόδια επιτροπή μέσα στην βουλή είπε την αλήθεια…….

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Νοέμβριος, 2013, 4:44 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr